Tutorial Update Rich Snippets Blog

As salam, atas permintaan beberapa blogger termasuk borakkosong, dan beberapa blogger lain yang email kat aku ataupun tinggalkan komen bertanyakan hal ini. Nie aku sertakan step by step macam mana nak selesaikan masalah upadate Rich Snippets tu. Harap² ianya dapat membantu.

Rich Snippets Testing Blog

Sebelum nie, kalau kalau korang dah baca entry Kemaskini Rich Snippets Untuk Lebih SEO yang lalu. Aku agak, mungkin korang dah test dengan tools yang aku sertakan. Macam mana ? Ada tak error macam nie ..