Hello! Anastasyea

Aku saja nak sembang sikit pasal nombor handphone aku yang tertera kat sebelah nie sebenarnya lebih kepada bisnes korset Premium Beautiful. Untuk memudahkan aku dan customer berurusan pasal menjual korset Premium Beautiful. Cuma kadang kadang aku rasa kelakar giler pulak bila ada caller yang called tanya aku selain nak beli korset Premium Beautiful. Hahaha!






Macam sebelum nie, banyak betul dapat panggilan pasal status pemohon BR1M. Kebanyakan Caller sangkakan aku nie staf LHDN atau Kementerian Kewangan. Terpaksa lah explained kat caller tu elok elok yang aku nie menulis cuma share info pasal BR1M. Nak buat macamana.. setiap kali ada panggilan terpaksa juga jawab mana lah tau itu customer yang nak beli Premium Beautiful. Mujur jawab, lekat juga sorang dua customer time tu. Hehehe! Memang tak boleh lupa masa nie.

Ada lagi satu!



Boleh dikatakan agak kerap juga lah aku dapat called pasal orang nak cari restoran Steamboat Antarabangsa Bangi. Kebanyakannya tanya lokasi restoran nie dan paling tak boleh blah bila ada caller tu terus cakap nak booking table dengan aku.
Hahaha!.... kan! dah kena explained kat caller pulak.

Nie yang last..






23 Jun lepas kan cerita pasal aku kat Sinar Harian dah keluar. Ala.. cerita pasal aku kumpul tin alumnium tu. Dalam 3-4 hari  tu memang aku dapat called daripada orang yang buat aktiviti sama macam aku buat, tak termasuk yang private message (PM) kat FB aku.. mula mula tu ucap tahniah kat aku! oh! terima kasih.. Lepas tu, pakat pakat dok tanya kat mana aku nak jual penutup tin yang dikumpul nanti dan ada yang nak tahu dengan siapa sepatutnya diaorang nak jual penutup tin tu. hehehe!Insyaallah, lepas dah tak sibuk nanti aku akan update tentang jual penutup tin alumnium.

Tapi dalam masa yang sama juga, dapat customer nak beli korset. Alhamdulillah! Sejak artikel mengenai aku disiarkan hari tu, rezeki aku semakin bertambah. Terima Kasih Sinar Harian!







Bagaimana Melindungi Tulang Belakang Anda !

Tulang belakang manusia, merupakan salah satu bahagian terpenting yang harus dijaga dan dilindungi dengan baik. Antara amalan yang boleh diikuti, adalah dengan mengamal CARA BETUL yang tertera dibawah. Penjagaan tulang belakang yang sempurna, dapat mengelak dari sakit belakang.


Bagaimana Melindungi Tulang Belakang Anda



Antara cara lain untuk melindungi tulang belakang anda, adalah dengan mengamalkan gaya hidup yang sihat serta aktiviti senaman yang konsisten, seperti berjalan, berbasikal, berenang, senaman menarik lutut sambil baring dan merengangkan pinggul.


Selain itu, anda juga boleh menggunakan produk Premium Beautiful sebagai alternatif untuk melindungi dan mengekalkan kedudukan tulang belakang anda, dari “teralih” atau “mengelongsor" dari kedudukan asal. Anda bleh baca disini untuk keterangan lanjut, Elak Sakit Pinggang, Tulang Belakang Dengan Premium Beautiful

CARA MENGANGKAT BARANG

• Cara Betul
a. Bengkokkan kaki, bukan tulang belakang anda. Bawa beban rapat pada tubuh anda. Keraskan otot perut sewaktu mengangkat.
b. Dapatkan bantuan orang lain sekiranya anda sukar untuk mengangkat berseorangan.

• Cara Salah
a. Elakkan membongkok atau memusing pinggang anda semasa mengangkat beban yang berat.
b. Elakkan mengangkat beban terlalu jauh dari badan.
c. Jangan mengangkat beban melebihi paras bahu. Keadaan ini menyebabkan ketegangan yang melampau kepada tulang belakang anda.
d. Elakkan dari mengangkat secara pergerakan mengejut.

CARA DUDUK

• Cara Betul
a. Rapatkan punggung dan sandarkan belakang anda pada penyandar tempat duduk sepenuhnya untuk mengurangkan tekanan pada cakera tulang belakang.
b. Pastikan ketinggian tempat duduk anda sesuai dan kedudukan paha anda selari dengan lantai.
c. Campurkan aktiviti anda dengan senaman/regangan/berjalan.

• Cara Salah
a. Elakkan duduk terlalu jauh dengan meja kerja anda dan elakkan duduk di atas kerusi yang terlalu tinggi.
b. Elakkan membongkok ketika duduk.
c. Pastikan anda tidak menggelongsor ketika duduk.Memandu

CARA MEMANDU

• Cara Betul
a. Duduk tegak dan gerakkan tempat duduk ke hadapan supaya lutut anda selaras dengan pinggang.
b. Sokong bahagian bawah belakang anda menggunakan tuala yang digulung atau penyokong lumbar jika perlu.

• Cara Salah
a. Elakkan memandu terlalu lama tanpa berehat.
b. Menekan pedal dan memegang stereng terlalu jauh akan menyebabkan ketegangan otot.

CARA TIDUR

• Cara Betul
a. Tidur di atas katil yang tidak terlalu lembut dan tidak terlalu keras.
b. Apabila anda tidur mengiring, bengkokkan sedikit lutut supaya lutut bersentuhan atau apabila anda tidur menelentang, letakkan bantal di bawah lutut anda.

• Cara Salah
a. Elakkan tidur meniarap kerana ia akan menyebabkan sakit belakang.
b. Elakkan tidur di atas sofa di ruang tamu untuk jangka masa yang panjang.

BERDIRI DAN BERJALAN

• Cara Betul
a. Tukarlah posisi berdiri anda dengan kerap jika anda perlu berdiri lama.
b. Berdiri tegak dengan kepala lurus memandang ke hadapan dan luruskan belakang badan anda.
c. Berjalan dengan cara yang betul, dagu ke dalam, kepala tegak memandang ke hadapan dan jari-jari kaki mengarah ke hadapan. Pakailah kasut yang mempunyai tumit yang rendah dan selesa.

• Cara Salah
a. Jangan berdiri terlalu lama dalam hanya satu posisi. Elakkan membongkok dengan kaki lurus.
b. Elakkan memakai kasut tumit tinggi apabila berjalan atau berdiri untuk jangka masa yang lama.

Terokai Bidang Hartanah

Malam nie, sambil-sambil layan beberapa customer yang nak beli Premium Beautiful, sambil-sambil tu jugak tinjau-tinjau beberapa blog pelaburan hartanah untuk dapatkan beberapa info yang aku kurang fahami. Pagi tadi pula, dah register satu seminar hartanah yang akan berlangsung bulan April 2013 ini. InsyaAllah akan turut hadir untuk menambahkan lagi ilmu dalam mendalami bidang ini.


jual beli rumah



Target aku, kalau boleh nak dapatkan beberapa lagi hartanah untuk dibuat pelaburan. Setakat nie, dah beli satu hartanah di Bandar Akedemia, yang tu ingat nak buat duduk. Apartment yang ada sekarang, nak sewakan memandang dekat dengan UPM, UNITEN dan KLIUC. Kawasan perindustrian pun dekat, tapi tak la sampai nak sewa dengan bangla..


Nak mendalami bidang hartanah, memang kena banyak membaca, belajar dan faham selok beloknya. Tak boleh nak main terjun je, sebab bidang nie memang banyak risikonya. Tapi yang peliknya tu, ada jugak nak ambil risiko, dan melabur tanpa usul periksa dengan harapan akan dapat "imbuhan" besar kelak.


Aku lebih suka dengan pendapat beberapa usahawan yang berjaya, yang mencadangkan agar mulakan dengan kecik kecilan terlebih dahulu. Belajar sendiri dan bertindak mengikut kemampuan. Kalau tak faham, baru berguru atau beli buku-buku yang berkaitan, untuk motivasikan dan meluaskan pengetahuan yang ada.


Contohnya; kalau yang nak buat bisnes baju, mulakan dengan jahit baju atau jadi agen dropship, atau nak buka bisnes kereta sewa, mulakan dengan jadi agen kereta. Biar la sederhana, yang penting tahu dimana kemampuan diri sendiri.


- Nak daftar jadi agen hartanah pulak lepas nie .. hehehe .. gurau je !

Jumpa Pelanggan Premium Beautiful Di KLCC

Alhamdulillah, semenjak menceburi bisnes Premium Beautiful, pelanggan sentiasa je ada. Yang terbaru, pelanggan dari Genting Highlands. Mungkin besok, baru nak jumpa sebelum bergerak ke Utara. Gambar kat bawah ni pulak, masa nak jumpa pelanggan di Maxis Tower, KLCC baru-baru ini. Nak tunggu lunch hour, lambat lagi, so .. jalan-jalan dulu sekitar KLCC.

BB Plus Collagen Kulit Awet Muda Jelita


Emm .. anda perasaan tak apa yang lain dengan gambar diatas. Hehehe .. tu la penangan BB Plus Collagen Kulit Awet Muda Jelita. Kulit wajah makin putih berseri-seri. Macam mana, comel tak ? ^__^

Jumpa Pelanggan Premium Beautiful Di KLCC


Sambil tunggu tu, sempat la tengok gelagat orang ramai bergambar dihadapan dekorasi rumah hadiah, sempena perayaan Krismas. Ada Teddy Bear dan banyak hadiah lain. Cantik kan !

posing sekali lagi ..

- Kalau nak cuba Premium Beautiful atau BBPlus Collagen, boleh call, sms atau whatapp aku, 019-551 8583.


Kebaikan Premium Beautiful Corset

Hari nie Anne nak sharekan Kelebihan-Kelebihan Premium Beautiful Corset. Anne percaya, ramai yang telah memgetahui Premium Beautiful Corset mempunyai '3 piece', dan kenapa perlu memakai ketiga-tiga piece tersebut serentak. Ada yang tanya, boleh ke kalau pakai 1 piece je contoh Long Girdle ? Boleh tu memang boleh, tetapi kesannya kurang berbanding pakai satu set terus.

premium-beautiful-corset-kurus


Sebenarnya, Premium Beautiful Corset nie memang banyak kelebihan dan kebaikan nya. Kalau nak cerita semua, takut anda bosan pulak. Jadi, Anne ambil mana yang penting je. Antaranya;

Long Bra
Premium-beautiful-Long-Bra


Kelebihan dan kebaikan Long Bra

1. Mengelakkan dan menghalang dari bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik

Long Girdle
Premium-Beautiful-Long-Girdle


Kelebihan dan kebaikan Long Girdle

1. Menyokong rahim wanita selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Waist Nipper
Waist Nipper Premium Beautiful


Kelebihan dan kebaikan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Sekiranya berminat nak mengetahui lanjut pasal Kebaikan Premium Beautiful Corset, jangan segan-segan untuk call Anne di nombor yang tertera dibawah. Harga boleh runding termasuk pakej bayar ansuran.

Anastasyea Aida 
019-551 8583 
anastasyea@gmail.com



10 Hari Turun 3kg Dengan Premium Beautiful

Baca entry Bicara Mak Dara tadi, Mak Dara cakap dia, 10 Hari Turun 3kg Dengan Premium Beautiful. Wah .. bagus tu ! Memang akui, Premium Beautiful boleh turunkan berat badan. Kalau tak, masakan aku boleh buat entry mengenainya Testimonial Premium Beautiful Corset , dan berani menjualnya. Memang terbukti Premium Beautiful mampu menurunkan berat badan dan membentuk bentuk badan ideal kepada si pemakainya .. ^__^

turun 3 kg 10 hari premium beautiful


Gambar diatas nie, masa Mak Dara di Hong Kong, September lalu, dan sebelum pakai Premium Beautiful. Masa tu berat Mak Dara dalam 86KG. Yang terkini pulak .. jeng jeng jeng ..

turun 3 kg 10 hari premium beautiful


Setelah 10 hari memakai Premium Beautiful. Berat badan Mak Dara turun 3 KG!. Nampak tak, makin slim Mak Dara sekarang berbanding sebelumnya.

Kalau tak caya, tengok gambar ni, aku chat dengan Mak Dara hari ke 5, Mak Dara pakai Premium Beautiful. Baru 5 hari, dah pakai cangkuk ke 2. Bayangkan kalau pakai secara displin 8 jam sehari setiap hari, makin slim la Mak Dara nanti .. hehehe ..

turun 3 kg 10 hari premium beautiful


Nak tahu lanjut mengenai Premium Beautiful, jangan segan-segan untuk hubungi aku. Harga boleh runding dan boleh bayar ansuran. Rundingan dan testing, adalah PERCUMA !

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com


- Tahniah Mak Dara , suka tengok Mak Dara sekarang, slim gituwwww .. ^__^


Premium Beautiful Banyakkan Susu Ibu

Tahu tak, Premium Beautiful Dapat Banyakkan Susu Ibu ! Nak tau macam mana, ok .. aku terangkan secara ringkas kebaikan Premium Beautiful kepada ibu menyusu dulu. Memang sangat-sangat bagus !

premium beautiful banyakkan susu ibu


First sekali, Premium Beautiful memang direkacipta dan disesuaikan untuk golongan ibu yang menyusu badan. Selain itu, Premium Beautiful juga dapat;

1. Membantu penghasilan susu badan menjadi semakin lancar.

2. Cup Premium Beautiful dapat menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu, sekaligus menghalang si ibu mengalami bengkak susu.

3. Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang penyusuan, boleh menghalang berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.

4) Payudara ibu susu tidak akan jatuh, malah kedudukannya akan disokong dan diperbaiki, seimbang dengan saiz payudara, ke kedudukan yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra biasa, yang memberi kesan menekan ke bawah dan payudara akan jatuh tanpa anda sedari.

5) Premium Beautiful dapat membantu untuk memejalkan payudara yang lembik.

Ok, sekarang anda tengok pula, bentuk Long Bra Premium Beautiful seperti gambar dibawah ni. Tengok, apa yang beza dengan bra biasa. Banyak bezakan ! Ok, saya terang satu persatu ciri-ciri long bra yang direka sesuai untuk ibu menyusu badan.

susu ibu mengandung banyak dengan premium beautiful


1. Untuk menyusu badan, cara penggunaannya mudah sahaja. Hanya perlu menarik cup ke bawah dan bayi dah boleh penyusuan susu ibu.

2. Semasa penyusuan, payudara akan diampu oleh cup Long Bra Premium Beautiful, dan menghalang payudara daripada jatuh.

2. Salah satu keistimewaan Long Bra Premium Beautiful adalah terletak pada bra cup yang elastik, yang dapat menampung saiz payudara yang beza, ekoran payudara membesar sebelah sekiranya susu badan memenuhi payudara tersebut.

3. Long Bra Premium Beautiful membolehkan tumbesaran payudara sekata dan menanjalkannya. Berbeza dengan bra penyusuan yang lain, yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.

4. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan "boleh bernafas" kepada payudara anda yang mengandungi susu.

penyusuan susu ibu dengan premium beautiful
Testimoni pengguna Premium Beautiful ketika menyusukan bayinya ! Baca lanjut di SINI


Premium Beautiful memang sesuai bagi wanita lepas bersalin kerana FIR yang terkandung dalam Premium Beautiful ini dapat:

- Membantu mengecutkan rahim dengan cepat.

- Membantu membersihkan darah beku dan kotor dalam rahim.

- Menghilangkan stretch mark.

- Memejalkan payudara dan otot pinggul, peha dan perut.

- Memulihkan tenaga dengan cepat, berguna terutama kepada ibu yang sentiasa keletihan kerana melayan anak - anak dengan jarak umur yang dekat.

- Menghilangkan “period pain”.

- Menguatkan rahim dan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak.

- Membaiki postur badan dan membaiki tulang belakang agar dapat menyokong badan.

TEORI DI SEBALIK PENINGKATAN SUSU

Apabila bayi menghisap payudara, hujung saraf yang terdapat diputing ibu akan terangsang. Impuls akan dihantar ke otak dan kelenjar pituitari merembeskan hormone prolaktin dan hormone oksitoksin ke dalam darah. Darah membawa kedua dua hormone tersebut ke payudara dan menyebabkan susu terhasil.

Premium Beautiful korset ditenun dengan batu kristal Tourmaline yang mengandungi Infrared Jarak Jauh atau ‘Far Infrared Rays’ ( FIR ) .Ia merupakan spectrum cahaya yang memberi manfaat kepada kesihatan manusia. FIR ini akan meresap jauh ke dalam tisu lembut payudara si pemakai ,dimana ia akan meningkatkan pelancaran aliran darah di dalam tubuh si pemakai. Maka,setiap kali bayi merangsang diputing ibu, susu akan terhasil dengan lebih banyak dan cepat.


- Overall, Premium Beautiful memang bagus ! Kalau berminat, PM saya, 019-551 8583 atau FACEBOOK. Testing adalah PERCUMA !!! .. ^__^


Kepuasan Pelanggan Istimewa Premium Beautiful

Minggu nie aku dapat sorang pelanggan istimewa di Puncak Alam, mula tu, takut jugak, sebab kakak Syikin nie, kurang pendengaran. Suami beliau pun sama, pekak dan bisu. Dalam kepala aku nie, asyik fikir, macam mana nak explain. Dah la tak reti bahasa isyarat. Tapi oleh sebab aku percayakan bisnes nie boleh pergi jauh. Aku kuatkan semangat dan pergi jugak ! Bayangkan dari Putrajaya ke Puncak Alam. Dah la aku tak kenal sangat kawasan tu. Nasib baik ada GPS, Senang La Nak Cari Lokasi

testimoni pengguna premium beautiful


Tiba dirumah kak Syikin, aku disambut dengan senyuman. Baik sungguh kak Syikin ni, walaupun mengalami masalah pertuturan, dan pendengaran. Senyuman suami isteri nie tak pernah putus. Sebab tu orang cakap, orang istimewa semuanya baik-baik belaka.

Alhamdulillah, selepas buat ukuran dan penerangan serba sikit, kak Syikin faham macam mana nak gunakan Premium Beautiful ni. Pasal bayaran pulak, aku lebih tekankan kepada mampu milik. Sesiapa pun boleh memilikinya, tak kisah samada bayar tunai sekaligus ataupun secara ansuran serendah RM100 sebulan.

Kali ke 3 aku datang, kak Syikin cakap dah ada perubahan, terutama bahagian badan dan punggung. Bahagian belakang pun dah kurang sakit macam dulu. So, dia happy sangat-sangat. Aku nasihatkan supaya kak Syikin agar terus displin pakai Premium Beautiful ini, selama 8 jam sehari. Kalau lebih, tu lagi bagus. Baru nampak kesannya dengan lebih ketara.

kepuasaan pelanggan premium beautiful


Untuk setiap pelanggan Premium Beautiful, aku memang utamakan "kepuasan pelanggan keutamaan saya". Tak nak la jual, kalau tak beri kesan positif kepada pemakai. Nanti tak pasal-pasal cop, Premium Beautiful Tipu.

Setakat nie semua pelanggan yang aku jumpa, semuanya beri feed back positif, alhamdulillah, sambil jual, dapat jugak aku tolong selesaikan masalah mereka sikit sebanyak.

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com 


- Kak Syikin nie ada jual Ais Blanded sekitar pasar malam Puncak Alam, tak silap aku, hari Rabu dan Sabtu, kalau jumpa tu, tegur-tegur la. Baik orangnya .. :D


Komisen Affiliate JomNiaga

Aku akui, aku bukan seorang affiliate yang bagus dan masih lagi mempelajari selok belok perniagaan ini. Setakat hari ini, hanya 2 komisen yang aku dapat dari JomNiaga.com. Tu pun, ambil masa yang lama untuk aku tuai hasilnya. Berbeza sangat-sangat dengan hasil yang aku dapat, dari satu lagi bisnes yang aku ceburi. Bulan pertama je dah dapat 4 Ribu Lebih. Memang masyuk la !


Komisen Affiliate JomNiaga



First komisen affiliate yang aku terima, memang lama dah, hasil jualan Panduan Bisnes Cupcake Dari Rumah dari banner yang aku pasang diblog ini. Memang tau dari banner, sebab sebelum tu, aku memang tak pernah buat apa-apa entry mengenainya.Main letak je. Tu mungkin kesilapan aku.


Hasil yang kedua nie pulak, memang aku buat entry seperti mana yang dibuat oleh sesetengah affiliate yang berjaya. Alhamdulilah, berjaya juga aku jual satu Ebook Bisnes Cetak Tshirt Pulangan Keuntungan Sehingga 100 Peratus! berkat hasil entry INI. Tapi tu la, lama juga aku tunggu. Mungkin permintaan ebook tu slow sikit atau tak ramai yang nak menggunakannya berbanding Ebook Pelaburan Hartanah Tanpa Modal yang mendapat permintaan setiap masa.


- Siapa yang tak suka kalau barang yang dijual .. terjual ... ^__^


Premium Beautiful Tipu

Pernah dengar tak orang cakap Premium Beautiful Tipu ? Pakai je, badan rasa tak selesa, sakit, ketat, susah nak bernafas dan macam-macam lagi. Tapi anda tahu tak, dari mana orang cakap tu beli ? Tak tau kan ! Tu masalahnya ! Jadi don't judge a book by its cover, sila selidik betul-betul sebelum buat tuduhan melulu.

premium-beautiful-corset-superbrand


Sebenarnya bila seseorang pakai Premium Beautiful, mesti dia rasa selesa sangat-sangat ! Kenapa ? Sebab orang tu pakai mengikut ukuran yang betul. Contohnya, macam aku ni, pakai mengikut ukuran badan yang sebenar. Kalau pakai lebih 8 jam pun, tetap masih lagi ok. Tak meragam pun seeprti mana yang orang sering orang cakap Premium Beautiful tipu !

"Awak kurus, boleh la !" Ayat nie dah biasa aku dengar ! Nak pakai Premium Beautiful, sebenarnya tak kisah orang tu kurus ke gemuk. Yang penting ada shape. Lagipun Premium Beautiful ni bukan sahaja untuk dapat bentuk badan yang lebih ideal, tetapi untuk kesihatan jugak. Sebab tu kalau nak beli Premium Beautiful, agent yang bertauliah akan menekankan ayat sebegini. "Premium Beautiful nie 70 peratus untuk kesihatan, 30 peratus untuk kecantikan" Hahh .. lebih kurang macam tu la .. ^__^

bentuk shape badan

Cara ukuran badan pulak, diambil dan disesuaikan dengan korset Premium Beautiful agar si pemakai boleh pakai dalam keadaan selesa. Tak boleh ketat-ketat ! Ini bukan Cara Mudah Kuruskan Badan. Kalau si pemakai nak ketat jugak sebab nak kurus cepat. Memang tak digalakkan sebab nanti si pemakai akan rasa tak selesa dan susah nak bernafas. Sehari dua, mungkin boleh tahan, tapi lepas tu .. jawabnya simpan dalam almari la. Kes macam nie selalu terjadi.

Premium Beautiful ni memang sangat selesa & comfortable. Kalau pakai sehari, 8 jam pun pasti tak ada masalah. Jadi bila orang cakap Premium Beautiful tak selesa, memang pelik sangat-sangat. Nak tau kenapa orang cakap Premium Beautiful tipu, nie antara sebab kemungkinannya ..

Testimoni Premium Beautiful

1. Macam yang aku cakap tadi, si pemakai nak kurus cepat. So, bila penjual Premium Beautiful tanya, selesa ke tak ? Dia angguk je ! Padahal .. dalam hati .. tuhan je tau.

2. Saiz yang dia pakai, tak match dengan ukuran badan. Yang nie selalunya terkena bila beli dengan agent yang tak pergi training. Nak habiskan stock yang ada, jadi agent tu main belasah je saiz yang ada. Tak boleh la macam tu ! Si pemakai pun, kalau tak selesa, jangan dok diam. Bagi tau, kalau tak, anda juga yang merana.

3. Sekarang setiap agent Premium Beautiful mempunyai authority card sebagai wakil penjual yang SAH. Kalau tak ada, tu maknanya agent tu dah expired, dan anda dinasihatkan supaya tidak membeli dari penjual tersebut.

premium beautiful superbrands award

4. Premium Beautiful tiruan. Pernah dengar tak ? Tak pernah, hahhh .. Premium Beautiful tiruan pun ada tau. So kepada pembeli, dinasihatkan supaya lebih berhati-hati bila membeli dari penjual yang menjual terlampau murah. Kata ada diskaun la, dan macam-macam lagi, padahal yang dijual tu produk tiruan. Nanti tak pasal-pasal, duit melayang, pakai tak sedap, kesihatan pun makin terjejas.

5. Jual Premium Beautiful second hand. Contoh, Si kakak dah pakai, dah slim .. lepas tu nak jual pulak kat si adik. Yang nie memang tak boleh ! Memang la mereka dalam satu keluarga, tapi shape badan masing-masing masa si kakak berisi, tentu tak sama dengan saiz adik sekarang. Jadi bila si adik nie pakai, mula la kata, ketat, tak selesa dan susah nak bernafas.

6. Setiap kali si pemakai nak cuba atau nak beli Premium Beautiful, agent pasti akan tunjuk dan ajar cara pakai yang betul. Salah satu tekniknya, 'ALIH LEMAK' agar bentuk badan akan bertambah cantik. Kalau tak ada tu, agent tu mesti tak pernah pergi training atau agent palsu.

Senang cite dan tak nak tertipu, call aku je ..  ^__^

Premium Beautiful Agent
Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com



Special Delivery PB Puncak Alam

Hari yang ceria untuk aku teruskan bisnes. Petang nanti, bertolak ke Puncak Alam untuk kali ke dua. Special delivery Premium Beautiful (PB), buat insan istimewa. Dalam otak dah set, .. jauh, malas, tak reti jual, tu semua hanya halangan untuk aku dari terus berjaya. Kalau tak usaha sekarang, bila lagi. Kejayaan bukan datang hanya dengan berangan-angan. Kena usaha jugak, baru nampak hasilnya

nick vujicic


Bak kata orang yang telah berjaya dalam bisnes ni "Never never never giveup!!!!! BESARKAN IMPIAN, KECILKAN HALANGAN!!!! Yang penting, anda dah berusaha. Yang lain .. berserah dan bertawakal kepadaNya, insyaAllah akan dipermudahkan !"

P/S: We have buyers, tapi barang & set dah nak habis. So, anyone interested to get bonus macam yang aku tunjukkan kat sini, Bukti Bonus Bisnes 4 Ribu Lebih. I will show u & guide u every single step. PM me, anastasyea@gmail.com, atau Facebook

- Kawan-kawan, doakan aku ye .. ^__^


Testimonial Premium Beautiful Corset

Antara Testimonial Premium Beautiful Corset yang aku terima. Ini baru yang didalam blog aku je. Yang, dok cerita dan bagi tau kat aku sendiri, memang banyak. Tak tertulis kat sini. Tapi aku gagahkan jugak untuk pembaca-pembaca yang sudi baca kat sini .. ^__^

bentuk+badan+idaman+selepas+bersalin+mengandung


Yang anak dara, kurus pun better ambik satu. Mulakan penjagaan dari sekarang, agar badan lebih langsing dan cantik. Yang selepas bersalin, lagi la digalakkan. Ye lah, kalau tak dijaga dengan baik, tak mustahil, akan jadi macam gambar diatas. Masa muda memang la badan slim melim, lepas bersalin, kalau tak jaga badan .. nah ko .. menggeleber sana sini. Entah-entah,naik lagi dua tiga puluh kilo. Nak ke macam tu !

Testimonial Premium Beautiful Corset


Testimoni lain;

Nak tahu lanjut mengenai Kelebihan Bengkung Premium Beautiful, Premium Beautiful Long Bra Ajaib vs Bra Biasa atau yang berkaitan dengan premium beautiful, jangan segan-segan untuk hubungi aku;

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com

- InsyaAllah, kalau ada lagi testimoni dari pembaca-pembaca lain, aku akan update lagi !

Premium Beautiful Long Bra Ajaib vs Bra Biasa

Haiii! Takkan tengok gambar aje ? Tak teringin ke nak pegang betul-betul dan pakai satu set baju ajaib ini ? Takkan nak dengar aje bila orang lain kata yang baju ajaib nie, ibarat alah membeli menang memakai. Nak beli tapi berkira sangat. Bagi aku, kalau cantik diluar pun tak guna juga bila badan merana kesakitan.

premium beautiful long bra


Mahal ke? Bagi aku tidak .. sebab demi kesihatan yang berpanjangan itu bukan alasannya tapi aku gerenti memang berbaloi-baloi jika anda mengenakan Premium Beautiful Long Bra Ajaib  ini pada payudara anda mengikut saiz dan cara pemakaian yang betul serta pakai secara konsisten setiap hari.

bentuk badan ideal premium beautiful
Bentuk badan ideal, A,B,C dan D, pilihan ditangan anda sendiri !


Set Premium Beautiful sangat istimewa dalam kelasnya yang tersendiri. Tak sama langsung dengan jenama korset-korset dipasaran luar sana. Secara keseluruhan satu set Premium Beautiful diperbuat daripada fabrik Akwatek & Akwadyne (fabrik polister biasa yang diubah secara kekal dan prosesnya menggunakan kos yang tinggi) dan disulam dengan FIR (Far Infrared Rays) yang diperolehi daripada batu tourmaline.

Ok .. kali nie aku nak review mengenai Premium Beautiful Long Bra dan apa keistimewaan yang ada pada setiap bahagian PB Long Bra ini.

premium beautiful long bra


Cup atau cawan coli PB Long Bra adalah berbentuk piramid. Berbeza dengan cup coli biasa yang menenggelamkan puting payudara, cup PB Long Bra pula adalah sebaliknya. Cup coli biasa dipasaran memang cantik dan berwarna warni tapi tak berfungsi dengan baik jika dibandingkan dengan cup Long Bra PB yang dapat menampung payudara supaya tak jatuh sekaligus mengelakkan dari kanser payudara. Selain itu, cup ini juga dapat mengembalikan kecerahan dan kesegaran puting payudara.

Suka aku mengingatkan kepada ibu-ibu yang baru bersalin, tentang susu beku sebenarya adalah yang menjadi akar umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan kanser. So, Cup yang direka khas ini sebenarnya dapat mencairkan susu lama yang telah lama membeku di dalam payudara sekaligus membantutkan pertumbuhan sel-sel kanser payudara. Lagi satu, ia jugak dapat memperbanyakkan penghasilan susu bagi ibu-ibu yang menyusukan anak pada jangka masa yang lama.



Ini bukan sebarangan besi biasa macam yang terdapat pada bra biasa.. tapi ia adalah rawan keluli memori yang disaluti fiber agar dapat menetapkan dan menyokong payudara dengan lebih baik. So, bagi yang payudara nampak jatuh atau kendur tu .. kalau guna yang nie, memang dijamin nampak tegang.

Special made Lace Cup pada PB Long Bra nie pula berfungsi untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Ada perhiasan berlian berbentuk rama - rama. Part yang ditengah-tengah PB Long Bra nie pula sebenarnya untuk meninggikan kedudukan kontur payudara sekaligus dapat menyelaraskan perut yang buncit.

premium beautiful long bra


Sebenarnya tali bra memang memainkan peranan yang penting. Sebab tu tali lebar pada Long Bra PB direka khas untuk menyokong kedudukan payudara supaya tidak mudah jatuh berbanding tali pada bra biasa yang mudah jatuh bila kita pakai. Ada 3 pasang cangkuk yang membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai mengikut keselesaan pemakai.

premium beautiful long bra


Secara keseluruhannya PB Long Bra dapat menutup bahagian belakang badan sekaligus dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang badan terutamanya bagus untuk orang yang mempunyai masalah berbadan besar sebab adanya rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli pula bertindak untuk menguruskan badan dan menambah kontur bahagian belakang badan.

postur tulang belakang 
Nak ke .. muda-muda lagi dah start bongkok .. ^__^


Secara keseluruhannya, Premium Beautiful Long Bra sangat bagus dalam membentuk postur badan ideal yang tegap dan menarik serta baik untuk kesihatan tulang belakang. Telah diperakui betapa layaknya Premium Beautiful nie mendapat pengiktirafan daripada 3 Kesatuan Pakar Tulang Belakang Dunia dan pengiktirafan daripada Superbrands. Kalau beli bra biasa, tak tahan lama dan mudah loose, kalau rosak tak boleh hantar untuk repair bukan? tapi kalau beli PB Long Bra, tahan lama tambahan lagi ada warranty seumur hidup.

premium beautiful superbrands award


So? Masih nak tengok-tengok gambar aje ke? Testing dan rundingan adalah percuma. Kalau nak cuba, tinggal di kawasan Putrajaya/Kuala Lumpur/Selangor. Sila PM aku kat FB, Twitter atau e-mel. Yang jauh-jauh tu boleh je. Apa-apa pun, SMS/Call aku dulu k !

Anastasyea Aida
019-551 8583

- Bila dah berkenan.. baru sambar satu .. belum cuba, belum tahu, sudah cuba, memang mahu..




Kelebihan Bengkung Premium Beautiful

Pernah jugak kawan aku tanya "Tak takut badan naik ke? tak pun.. "Eee .. makan la banyak-banyak, perut buncit kang baru tahu, tak takut ke ?" antara soalan maut yang pernah diajukan kepada aku.


"Well , tengok la aku macam mana. Slim je kan ! Berat badan pun maintain jer. So, nak takut apanya." Aku tersenyum ..

"tapi apa nak hairan kan .. badan kecik macam kau nie tak apa la .. makan banyak mana pun tak naik. Tapi, aku nak tahu juga, apa yang kau amalkan .. kasi lah tips sikit .."

"Senang je.. " spontan aku jawab ..

"hah?.. senang?"

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Sebenarnya aku selalu pakai Bengkung Premium Beautiful (PB). Kalau aku tak pakai satu set, aku pakai bengkung saja. Bengkung PB dapat mengelakkan perut aku dari buncit dan dalam masa yang sama dapat mengekalkan bentuk badan dan pinggang aku lebih menarik. Ajaib kan? Kalau tak, orang tak panggil Bengkung Premium Beautiful nie Bengkung Ajaib. Lagi satu istimewa bengkung nie adalah ia menyokong tulang belakang dan pinggang aku dan dalam masa yang sama bengkung ini juga menjaga postur aku ketika duduk dan berdiri.

Lagi satu yang best, aku pernah sakit kepala sangat-sangat.. Apa yang aku buat, aku balutkan bengkung tu kat kepala aku semasa aku nak tido malam. Terasa sesuatu macam angin-angin semua disedut keluar oleh bengkung PB nie. Alhamdulillah, esok pagi bangun terasa sihat dan segar.

Secara ringkasnya, aku tunjukkan bahagian tertentu pada Bengkung Premium Beautiful dan fungsi-fungsinya.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Dibahagian belakang Bengkung PB ada tali. Tali ini berfungsi sebagai untuk mengemas dan merampingkan pinggang.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Nak pakai bengkung PB nie senang saja. Cuma perlu gunakan cangkuk ditepi bengkung nie. Memang senang sungguh mengenakan bengkung ini sebab rekaan khas 3 pasang cangkuk membolehkan pemakai membuat penyelarasan mengikut kesesuian badan.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Ada 7 batang keluli memori pada bengkung PB ini yang tugasnya adalah untuk menyokong pinggang dan tulang vertebra sekaligus dapat memperbaiki postur duduk dan berdiri seseorang. Bengkung PB telah mendapat pengiktirafan daripada pakar tulang belakang dunia.

Ada lagi lain-lain kegunaan Bengkung Premium Beautiful nie

1. Memecahkan batu karang kecil dan menghancurkannya lalu keluar melalui air kencing
2. Menghilangkan 'stretch mark'
3. Elok untuk mencegah demam kuning (Jaundice) baby
4. Anak kecil yang kembong perut
5. Mengubat lenguh kaki atau sakit lutut
6. Bagus untuk wanita baru bersalin
7. Mengelakkan senggugut



Jangan fikir lama lama, ini lah pilihan terbaik kalau anda masih tercari cari lagi produk yang sesuai untuk masalah yang anda alami sekarang seperti yang aku ceritakan. Boleh call nombor dibawah atau  PM aku terus di Facebook, atau Twitter.


Jangan takut, jangan segan. Rundingan dan testing adalah PERCUMA ... mai cepat-cepat cuba. Tak perlu bayar apa-apa. Kalau dah berkenan baru sambar satu .. belum cuba, belum tahu, sudah cuba, mahu selalu .. ^__^

Premium Beautiful Agent
Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com



Cara Mudah Kuruskan Badan

Sebenarnya, memang tak ada Cara Mudah Kuruskan Badan. Kalau nak jugak, ada 3 cara yang aku tau. Pertama, bersukan .. kedua, makanan diet atau makan pil pelangsingan *mungkin ada side effect* , dan ketiga, yang paling aku syorkan seratus peratus tanpa memudaratkan adalah dengan memakai bengkung. Contohnya, seperti biduanita Saloma dan cara nie memang dipercayai sejak turun temurun lagi.


Bengkung Masa Pantang Bersalin


Kalau tak percaya, balik rumah .. tanya orang tua anda. Tanya la mak ye ! Kalau tanya ayah, memang tak taunya dia. Tanya apa orang dulu-dulu amalkan, sampai mereka boleh kurus dan ramping macam tu sekali. Pasti orang tua anda akan cakap, bila lepas bersalin, kena pantang, pastu bertungku dan yang paling penting .. kena berbengkung selama sesi berpantang. Kena ikat bengkung tu ketat-ketat, baru hasilnya macam bentuk badan biduanita Saloma.


"Tapi kan .. kalau nak pakai bengkung, lambat la. Nak kena lilit sana sini". Soalan ni, mesti anda nak tanya kan ! Dulu memang ye la ! Tapi sekarang, ada cara yang lebih mudah, lebih modern dan lebih effective. Tak perlu lilit sana sini untuk kurus macam gambar diatas. Anda nak tau tak ?


Corset Premium Beautiful
Set Corset Premium Beautiful


"Huhhhh .. premium beautiful ni mahal la !" Emm .. soalan nie memang selalu diutarakan bila ajukan mengenai premium beautiful. Memang premium beautiful agak mahal, tapi keputusan akhirnya .. macam mana ? Berbaloikan ! Badan gemuk pun boleh kurus. Jadi kenapa nak fikirkan tentang harga mahal, sedangkan premium beautiful memang boleh mengatasi masalah berat badan anda. Nak ke anda habiskan duit untuk benda sia-sia seperti entry ini, Duit Habis, Badan Masih Tak Susut


rozita che wan seksi
Rozita Che Wan pun pakai Premium Beautiful tau !


Lagipun Premium Beautiful nie bukan bengkung biasa. Lebih menekankan kepada 70 peratus kesihatan dan 30 peratus kecantikan. Selain tu, ada banyak kebaikan untuk kesihatan seperti menstabilkan kitaran haid, membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama dan banyak lagi. Premium beautiful juga boleh digunakan sampai bila-bila. Ada warranty sepanjang hayat lagi. Kalau rosak, boleh repair. Mana nak cari warranty sepanjang hayat macam ni kan !


Pasal harga tu, anda boleh dapatkan dengan harga yang sangat istimewa, just directly contact or SMS nombor dibawah.. Nak cash installment pun boleh ! Kalau nak tanya apa-apa pasal corset Premium Beautiful ni, boleh juga PM Facebook , Twitter atau email kepada aku, Insya Allah aku akan balas .. ^__^


Premium Beautiful Agent
Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com

Rundingan dan testing adalah PERCUMA. Tak perlu bayar apa-apa. Kalau suka dan berkenan, baru sambar satu. Belum cuba, belum tahu, sudah cuba, mahu selalu .. ^__^

- Boleh kurus dan dapatkan Bentuk Badan Ideal Dengan Baju Ajaib .. caya tak?


Bentuk Badan Ideal Dengan Premium Beautiful

Tengah aku sibuk melantak nasi kerabu pagi ni, tiba-tiba kawan aku mencelah. "Betul ke baju Premium Beautiful nie ajaib ? Boleh kuruskan badan macam ko ? " Aku terkesima. Aku pandang wajahnya dalam-dalam. Nampaknya dia betul-betul berminat dengan cerita aku hari tu.

Nasi Kerabu vs Premieum Beautiful

"Bagi la aku habis makan nasi ni dulu. Lepas tu aku cerita" balas ku sambil terus menyuap baki-baki nasi kerabu tadi. Sambil mengunyah, fikiran aku melayang-layang , teringat berita 9 Nov 2012 yang aku baca dulu mengenai seorang wanita di Singapura yang sanggup menghabiskan Sg$40,000 (RM100,000) hanya untuk melangsingkan badannya dalam satu program mengurangkan berat badan.


Selepas 3 bulan, dari jumlah 72.3 kilogram, yang turun hanya 1 kg lebih sahaja. Walaupun cerita tu tak ada kaitan dengan Premium Beautiful, tapi bagi aku .. RM100,000 dihabiskan macam tu, memang satu pembaziran ..


Lepas tu teringat pula testimoni Fatin Liyana : Menuju ke arah postur badan yang cantik ! yang aku baca hari tu. Ok, Fatin Liyana .. Mesti semua kenalkan ! Kalau tak kenal jugak, pegi mana-mana kedai buka, minta beli Majalah Dara Oktober 2012 .. Tengok gadis comel yang jadi cover girl majalah dara tu  Haahhh .. yang tu la Fatin Liyana. Dia pun pakai Premium Beautiful tau !


So far yang aku baca dari blog beliau , bila dia duduk , posture badan tak berapa cantik. Selalu bongkok macam huruf C ! Lepas mencuba Premium Beautiful beberapa minggu .. posture badan dah makin cantik. Tak membongkok macam dulu. Tengok gambar kat bawah ni pun dah nampak perubahannya.


Bentuk Badan Ideal Fatin Liyana


Lepas tu, kalau tengok bentuk badannya pula , dulu memang  nampak kurus dan slim je. Sekarang , makin bertambah ideal lagi dan rasa lebih confident. Pakai baju kurung pun nampak lebih kemas !

Basically , corset Premium Beautiful nie bukan untuk yang nak kurus je, but all into one. Orang yang slim dan kurus pun boleh pakai sebab Premium Beautiful cater for all jenis body types and shapes .. ^__^

Bentuk Badan Ideal Fatin Liyana Premium Beautiful

So, kalau anda berminat nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga yang sangat istimewa, jangan segan-segan , just directly contact aku terus. Rundingan dan testing, adalah percuma !

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com


Kalau nak PM aku kat Facebook dan Twitter pasal corset Premium Beautiful nie pun boleh .. ^__^

- Next time aku cerita pasal testimoni aku pulak ..


Study Keyword Premium Beautiful Corset

Kenapa nak kena study keyword premium beautiful corset ? Kenapa ekkk! Kalau anda nak tahu, sebenarnya dah lama aku nak cite pasal premium beautiful yang aku pakai selama ini. Tapi tu la, tak tahu kat mana nak start. Jadi kena la study dulu keyword premium beautiful corset ni. Nak tengok apa yang dicari oleh pengguna-pengguna premium beautiful kat Internet.


testimonial premium beautiful corset


Dulu aku pilih Premium Beautiful Corset nie pun sebab aku selalu sakit tulang belakang terutamanya waktu malam. Mungkin sebab malam sejuk kot .. sebab tu sakit ! Siang .. kurang sikit, mungkin sebab asyik buat kerja je. Kakak Kembar aku syorkan, Premium Beautiful dapat menggurangkan risiko masalah tulang belakang. Jadi bila dah guna, alhamdulillah, dah tak rasa sakit lagi disamping dapat mengekalkan bentuk badan ideal.


Jadi kepada anda yang nak testimonial premium beautiful daripada aku, insya Allah, aku akan cuba publishkan mulai minggu depan. Harap-harap, macam tu la. Kepada yang rajin membaca blog ini pulak, jangan tetiba pulak terkejut dengan entry-entry berkenaan premium beautiful ni, OK .. ^__^


- Jangan ingat calon PMR/SPM je kena study, blogger pun kena study jugak tau. Baru la sesuatu entry yang dibuat tu, meletuppp ..

Panduan Lulus MUET