Tutorial Update Rich Snippets Blog

As salam, atas permintaan beberapa blogger termasuk borakkosong, dan beberapa blogger lain yang email kat aku ataupun tinggalkan komen bertanyakan hal ini. Nie aku sertakan step by step macam mana nak selesaikan masalah upadate Rich Snippets tu. Harap² ianya dapat membantu.

Rich Snippets Testing Blog

Sebelum nie, kalau kalau korang dah baca entry Kemaskini Rich Snippets Untuk Lebih SEO yang lalu. Aku agak, mungkin korang dah test dengan tools yang aku sertakan. Macam mana ? Ada tak error macam nie ..

Kemaskini Rich Snippets Untuk Lebih SEO

As Salam, malam ni, tengah mengemaskini Rich Snippets. Hari tu, memang dah update. Tapi rupa²nya ada yang tertinggal. Patut la masa test Rich Snippets untuk entry terkini pagi tadi, masih lagi ada error. Jadi malam nie, sambung buat balik. Harap² lepas ni, boleh selesai la MASALAH INI walaupun aku rasa ianya tak berkaitan. Bagi yang nak semak Rich Snippets ni, boleh try guna Tools ni.

Google Webmaster Rich Snippet
Macam nie la kesannya, bila dah kemaskini Rich Snippet dalam blog

Cara²nya, senang je, cuma masukkan URL blog korang. Lepas tu, bagi yang belum kemaskini Rich Snippets ni, pasti jumpa error² macam kat bawah ni;