Gambar Lebih Besar Dalam Blogger Post

Gambar lebih besar dalam entry post ? Sebelum nie, memang pernah terfikir, macam mana nak besarkan gambar dalam entry post macam blog Eyriqazz, Yanmie dan blog-blog lain. Kalau hanya set large pada gambar. Memang dah selalu buat. Tapi bila preview dan publish .. tetap juga saiz kecil. Ehh .. bukan kecil la .. kira-kira boleh la tengok. Tapi tetap tak puas. Nak jugak gambar tu lebar ikut sama saiz dengan post blog macam sekarang ni ..


Puncak Bukit Broga Semenyih
Ketika berada di Puncak Bukit Broga, Semenyih

Discussion di Anastasyea.com Fan Club

Kalau boleh kita nak ajak seramai mungkin blogger join discussion nie. Apa yang nak dibincangkan tu.. tak kisah la... janji tak menyalahi undang-undang dan menyakiti perasaan orang lain. Tapi kalau boleh tu kita nak membincangkan tentang padangan, idea, tips dan lain-lain yang berkaitan dengan dunia blogger. So, apa pendapat korang.

Kalau nak join tu.. senang je.. klik gambar fan club kat sebelah kanan. Lepas tu login facebook anda dan seterusnya boleh terus ke bahagian discussion. Apa-apa yang nak ditanya... tulis je kat sana. Kita akan cuba beri jawapan.

Anastasyea : janji iklas nak berkongsi pandangan.