Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

Duit raya RM100 ? Boleh ke bro. Kalau bab² Duit Raya nie. Memang jarang la aku nak menolak. Dah orang bagi dengan ikhlas. Aku pun 100% ikhlas nak menerima. Sebelum tu, macam budak² lain yang nak dapat duit raya. First mesti la kena salam. Tapi aku dengan bro nie bukannya Muhrim. Jadi memang tak boleh la nak salam². Tapi bro faham. Tak payah salam². Suruh buat satu entry wajib je. Nak tau apa tu ?

Duit Raya Denaihati
Duit raya dari Denaihati memang best !

Google PageRank Terajang Satu Anak Tangga Jadi Tiga

Nak kata kisah tak kisah tu. Memang terasa sikit la. Baru je naik Page Rank 4 (PR4) Jun yang lalu. Tengok hari nie dah kena tolak satu anak tangga jadi PR3. Huhuhu .. terasa! Baru je nak panas punggung. Nie terus sejuk balik ! Suam² kuku pun tak ada. Dalam fikiran asyik dok fikir apa yang perlu diperbaiki lagi lepas nie.

page rank anastasyea

Related post for blogspot | Tutorial berguna untuk meningkatkan trafik blog anda !

Sebenarnya dah lama saya cari Tutorial Related Post ini. Dulu pernah juga jumpa banyak tutorial sebegini. Tapi susah benar nak apply dengan template blog saya. Ada banyak bug dan code yang tak betul. Jadi .. saya lupakan hasrat tu dulu. Tadi dah kebetulan terjumpa tutorial ini. Terus apply dan menjadi.


related post blog blogspot