Related post for blogspot | Tutorial berguna untuk meningkatkan trafik blog anda !

Sebenarnya dah lama saya cari Tutorial Related Post ini. Dulu pernah juga jumpa banyak tutorial sebegini. Tapi susah benar nak apply dengan template blog saya. Ada banyak bug dan code yang tak betul. Jadi .. saya lupakan hasrat tu dulu. Tadi dah kebetulan terjumpa tutorial ini. Terus apply dan menjadi.


related post blog blogspot

Backlink Dah Mencecah 11 Ribu ..

Percaya tak kalau saya cakap backlink blog ini dah mencecah 11 ribu. Tak percaya ..haahh! tengok gambar kat bawah. Kalau tak percaya jugak .. boleh check sendiri menggunakan backlink checker seperti backlinkwatch ataupun highqualitybacklinks. Lepas tu nanti kalau nak test tengok backlink blog sendiri pun boleh. Taip je url blog kat kotak tu. Senang je!

backlink checker
Lagi 10 ribu .. boleh sama dengan cikgu dahlia.

Blog DoFollow: Spam Mula Menyerang Blog Anastasyea

Nak tunjuk kat anda .. nie la kesan keburukan bila blog anda dah ditukar dari NoFollow ke DoFollow. Baru je semalam saya apply kepada blog DoFollow.. hari nie dah ada 3 spam yang dah masuk termasuk satu semalam. Nasib baik la saya enable kan Comment Moderator. Kalau tak .. free² je bagi backlink percuma kat blog tersebut.

spam dofollow trafik
Spammer suka menyerang blog DoFollow kerana mempunyai trafik yang tinggi