Perfume Ayda Jebat | Dre Charisma Luxury Perfume

Salam mewangi semua,

House Of Dre adalah jenama produk kecantikan dan wangian yang terdiri dari minyak wangi (Perfume) dan koleksi Spa (Spa Collection) dan rangkaian produk penjagaan badan.

charisma perfume online


Dre Charisma Luxury Perfume telah mula mendapat tempat dihati peminat minyak wangi tak kira umur dan status walaupun baru dilancarkan pada April 2016.

Produk rangkaian House Of Dre telah memasuki pasaran Asia antaranya Brunei, Singapura, Thailand dan Indonesia. Wow! berdiri sama level dengan jenama antarabangsa lain. Tahniah diucapkan kepada pengasas produk ini, Dato' Rafiena Ezanee.


pengasas dre charisma perfume


Kalau korang nak tahu, Dre Perfume sekarang nie makin meletop-letop sejak Ayda Jebat selaku duta produk pakai perfume nie.

Antara killer product, House Of Dre adalah


charisma perfume murah wangi


Dre Charisma Luxury Perfume EDP
Body & Hair Perfume (2 in 1)


dre charisma perfume luxury


Spray charisma perfume, kanan sikit, spray kiri sikit. Kasi kena rambut jugak! Macam Ayda Jebat buat setiap hari sebelum beliau keluar bekerja. Badan wangi.. rambut yang mashem pun hilang bau jugak! Ya! Spray kat rambut.. boleh! spray je la agak-agak .. ikut tahap wangi yang anda rasa sesuai.

Untuk makluman anda, Dre Charisma Luxury Perfume sememangnya dirumus khas bukan saja untuk badan malah untuk rambut juga. Dihasilkan daripada sebatian campuran Vanilla Almond dan Musk, Jasmine, Rose dan Lily maka terciptalah esen bauan yang seksi dan elegan.


charisma perfume aida jebat


Dre Charisma Luxury Perfume 2 in 1.
Siapa yang dah beli mesti dah tahu bau wangi Dre Charisma Luxury Perfume melekat! Melekat sepanjang hari lebih kurang 18 jam tau!

Antara sebab-sebab saya syorkan anda kena beli Dre Charisma Luxury Perfume adalah:

Wangian EDP
- Spray charisma perfume kat tudung dan rambut. Especially bagi yang bertudung. Bau wangian boleh tahan selama 3 hari.

Terdapat dalam dua (2) saiz
- Saiz 35 ML
- Saiz mini 5 ML senang nak letak dalam handbag

Haruman yang unik
- Haruman yang tersendiri. Tak sama dengan Inspired Perfume lain yang berada dipasaran
- Unik sebab haruman nie bersifat Unisex. So, sesuai untuk lelaki dan wanita.

Packaging dan botol Exclusive
- Sesuai dibuat hadiah atau hantaran perkahwinan

Harga Mampu Milik
-RM 75.90 untuk 35 ML
-RM 15.00 untuk 5 ML

Tak tahu nak terjemahkan macamana bau wangi perfume Ayda Jebat Charisma Luxury Perfume nie. Kalau la bau wangian nie boleh disembur-sembur lepas tu boleh keluar ikut henfon u olls kan?? kan?
Sembur sikit je tapi wangi sepanjang hari tau! Harga .. tak mahal sangat, budak sekolah rendah pergi sekolah pun pakai perfume nie.

Nak order @ lebih lanjut, whatsapp

>> Charisma ke 019 551 8583
>> Charisma ke 019 551 8583
>> Charisma ke 019 551 8583

Terus mewangi bersama Dre Charisma Luxury Perfume!



17 comments :

  1. Replies
    1. A'ah .. memang wangi sangat². Sembur pagi , tahan sampai ke petang.
      Kalau naik moto, smpi opis pun masih bau lagi wangi !

      Delete
  2. dah cuba prefume dan losyen, memang wangi dan tahan lama

    ReplyDelete
  3. Saya beli 1 utk wife. Tak sangka wife saya pun suka bau Dre Charisma Luxury Perfume ni. Wangi dan tahan lama katanya :D

    ReplyDelete
  4. Nanti saya share ni di gerup watsap.

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  6. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

  7. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete