Testimonial Premium Beautiful Corset

Antara Testimonial Premium Beautiful Corset yang aku terima. Ini baru yang didalam blog aku je. Yang, dok cerita dan bagi tau kat aku sendiri, memang banyak. Tak tertulis kat sini. Tapi aku gagahkan jugak untuk pembaca-pembaca yang sudi baca kat sini .. ^__^

bentuk+badan+idaman+selepas+bersalin+mengandung


Yang anak dara, kurus pun better ambik satu. Mulakan penjagaan dari sekarang, agar badan lebih langsing dan cantik. Yang selepas bersalin, lagi la digalakkan. Ye lah, kalau tak dijaga dengan baik, tak mustahil, akan jadi macam gambar diatas. Masa muda memang la badan slim melim, lepas bersalin, kalau tak jaga badan .. nah ko .. menggeleber sana sini. Entah-entah,naik lagi dua tiga puluh kilo. Nak ke macam tu !

Testimonial Premium Beautiful Corset


Testimoni lain;

Nak tahu lanjut mengenai Kelebihan Bengkung Premium Beautiful, Premium Beautiful Long Bra Ajaib vs Bra Biasa atau yang berkaitan dengan premium beautiful, jangan segan-segan untuk hubungi aku;

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com

- InsyaAllah, kalau ada lagi testimoni dari pembaca-pembaca lain, aku akan update lagi !

15 comments :

  1. Akak dah pakai PB dah berapa tahun entah.Akak pun dah lupa.Tapi mmg berkesanlah.Bila pakai, rasa cnfident semacam je.Rasa macam akak ni Saloma pinggang kerengga.Hahahaha!

    ReplyDelete
  2. eheheheheheh....segan plak.

    ape2 pun memang apa yang nana cakap hari tu betul.

    kita akan rasa yakin dan sihat bila pakai PB. lepas pakai compom happy sebab bukan saja cantik dalaman, luaran juga cantik jugak. Dia bukan sebarang korset yang lepas pakai lemak gleber, tak..dia membakar lemak tu ibarat terdedah dengan cahaya matahari dr pukul 8 hingga pukul 10 pagi... bayangkan punye lama...itulah kehebatan infra merah dalam korset tu.

    walaupun pertama penggunaan amat seksa sikit, bila dah lama pakai dan hari2 hari pakai, rasa sukar nak pakai xde lagi. :)


    wahh..panjang pula komen nana..huhuhu...
    itu jelah nana nak cerita....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nana bagi komen panjang lebar. Memang dah kata, pakai Premium Beautiful nie best dan beri banyak manfaat kepada pemakainya. :>

      Delete
  3. dkna dah kurus...macam tak sesuai jer nak pakai :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Premium Beautiful nie boleh dipakai utk semua, tak kira kurus atau gemuk. Mcm saya, kurus je, tapi tetap jugak pakai sbb dapat banyak faedah seperti meluruskan tulang belakang, elak bongkok dan mcm-mcm lagi. Premium Beautiful nie dibuat khas, untuk 70 peratus kesihatan, 30 peratus kecantikan.

      Delete
  4. PB ni memang terbaik.. sape yang belum ade memang wajib kena ade satu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Cik Nurul Siezuka, semua wanita harus ada satu, bukan setakat mengekalkan bentuk badan cantik menawan, tetapi juga memberi banyak kebaikan kepada sipemakainya .. ^__^

      Delete
  5. smgt plak pki ni.ada tp jarang pakai sbb sy suka minum byk air.bila byk minum akan keral ke tandas.kalo pki bp leceh la plak.ada suggestion x pki bp tp mudah ke tandas..please

    ReplyDelete