Premium Beautiful Banyakkan Susu Ibu

Tahu tak, Premium Beautiful Dapat Banyakkan Susu Ibu ! Nak tau macam mana, ok .. aku terangkan secara ringkas kebaikan Premium Beautiful kepada ibu menyusu dulu. Memang sangat-sangat bagus !

premium beautiful banyakkan susu ibu


First sekali, Premium Beautiful memang direkacipta dan disesuaikan untuk golongan ibu yang menyusu badan. Selain itu, Premium Beautiful juga dapat;

1. Membantu penghasilan susu badan menjadi semakin lancar.

2. Cup Premium Beautiful dapat menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu, sekaligus menghalang si ibu mengalami bengkak susu.

3. Dengan pemakaian Premium Beautiful sepanjang penyusuan, boleh menghalang berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.

4) Payudara ibu susu tidak akan jatuh, malah kedudukannya akan disokong dan diperbaiki, seimbang dengan saiz payudara, ke kedudukan yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra biasa, yang memberi kesan menekan ke bawah dan payudara akan jatuh tanpa anda sedari.

5) Premium Beautiful dapat membantu untuk memejalkan payudara yang lembik.

Ok, sekarang anda tengok pula, bentuk Long Bra Premium Beautiful seperti gambar dibawah ni. Tengok, apa yang beza dengan bra biasa. Banyak bezakan ! Ok, saya terang satu persatu ciri-ciri long bra yang direka sesuai untuk ibu menyusu badan.

susu ibu mengandung banyak dengan premium beautiful


1. Untuk menyusu badan, cara penggunaannya mudah sahaja. Hanya perlu menarik cup ke bawah dan bayi dah boleh penyusuan susu ibu.

2. Semasa penyusuan, payudara akan diampu oleh cup Long Bra Premium Beautiful, dan menghalang payudara daripada jatuh.

2. Salah satu keistimewaan Long Bra Premium Beautiful adalah terletak pada bra cup yang elastik, yang dapat menampung saiz payudara yang beza, ekoran payudara membesar sebelah sekiranya susu badan memenuhi payudara tersebut.

3. Long Bra Premium Beautiful membolehkan tumbesaran payudara sekata dan menanjalkannya. Berbeza dengan bra penyusuan yang lain, yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.

4. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan "boleh bernafas" kepada payudara anda yang mengandungi susu.

penyusuan susu ibu dengan premium beautiful
Testimoni pengguna Premium Beautiful ketika menyusukan bayinya ! Baca lanjut di SINI


Premium Beautiful memang sesuai bagi wanita lepas bersalin kerana FIR yang terkandung dalam Premium Beautiful ini dapat:

- Membantu mengecutkan rahim dengan cepat.

- Membantu membersihkan darah beku dan kotor dalam rahim.

- Menghilangkan stretch mark.

- Memejalkan payudara dan otot pinggul, peha dan perut.

- Memulihkan tenaga dengan cepat, berguna terutama kepada ibu yang sentiasa keletihan kerana melayan anak - anak dengan jarak umur yang dekat.

- Menghilangkan “period pain”.

- Menguatkan rahim dan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak.

- Membaiki postur badan dan membaiki tulang belakang agar dapat menyokong badan.

TEORI DI SEBALIK PENINGKATAN SUSU

Apabila bayi menghisap payudara, hujung saraf yang terdapat diputing ibu akan terangsang. Impuls akan dihantar ke otak dan kelenjar pituitari merembeskan hormone prolaktin dan hormone oksitoksin ke dalam darah. Darah membawa kedua dua hormone tersebut ke payudara dan menyebabkan susu terhasil.

Premium Beautiful korset ditenun dengan batu kristal Tourmaline yang mengandungi Infrared Jarak Jauh atau ‘Far Infrared Rays’ ( FIR ) .Ia merupakan spectrum cahaya yang memberi manfaat kepada kesihatan manusia. FIR ini akan meresap jauh ke dalam tisu lembut payudara si pemakai ,dimana ia akan meningkatkan pelancaran aliran darah di dalam tubuh si pemakai. Maka,setiap kali bayi merangsang diputing ibu, susu akan terhasil dengan lebih banyak dan cepat.


- Overall, Premium Beautiful memang bagus ! Kalau berminat, PM saya, 019-551 8583 atau FACEBOOK. Testing adalah PERCUMA !!! .. ^__^


4 comments :

  1. Replies
    1. Pakai Premium Beautiful, memang bagus untuk kesihatan. Dah banyak testimoni mengenai PB nie! So, kena cuba dulu, baru anda percaya !

      Delete
  2. Replies
    1. Produk Premium Beautiful memang yang terbaik ! Nurul tak nak try ke ? :>

      Delete