Kebaikan Premium Beautiful Corset

Hari nie Anne nak sharekan Kelebihan-Kelebihan Premium Beautiful Corset. Anne percaya, ramai yang telah memgetahui Premium Beautiful Corset mempunyai '3 piece', dan kenapa perlu memakai ketiga-tiga piece tersebut serentak. Ada yang tanya, boleh ke kalau pakai 1 piece je contoh Long Girdle ? Boleh tu memang boleh, tetapi kesannya kurang berbanding pakai satu set terus.

premium-beautiful-corset-kurus


Sebenarnya, Premium Beautiful Corset nie memang banyak kelebihan dan kebaikan nya. Kalau nak cerita semua, takut anda bosan pulak. Jadi, Anne ambil mana yang penting je. Antaranya;

Long Bra
Premium-beautiful-Long-Bra


Kelebihan dan kebaikan Long Bra

1. Mengelakkan dan menghalang dari bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik

Long Girdle
Premium-Beautiful-Long-Girdle


Kelebihan dan kebaikan Long Girdle

1. Menyokong rahim wanita selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


Waist Nipper
Waist Nipper Premium Beautiful


Kelebihan dan kebaikan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Sekiranya berminat nak mengetahui lanjut pasal Kebaikan Premium Beautiful Corset, jangan segan-segan untuk call Anne di nombor yang tertera dibawah. Harga boleh runding termasuk pakej bayar ansuran.

Anastasyea Aida 
019-551 8583 
anastasyea@gmail.com



9 comments :

  1. Replies
    1. Premium Beautiful memang bagus untuk semua peringkat umur ..

      Delete
    2. kayaknya sangat cocok untuk ibu menyusui...

      Delete
    3. Betul tu, bagus jugak utk ibu selepas bersalin .. ;)

      Delete
  2. memang TERBUKTI sangat bagus dan SANGAT BERKESAN ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka tengok Mak Dara sekarang, makin slim lepas pakai Premium Beautiful, tahniah Mak Dara ! ;)

      Delete
  3. Berapa harga 1 set premium corset ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh SMS atau hubungi saya menerusi nombor ini, 019-551 8583

      Delete