Semakan Nombor Ahli KWSP Online

Semalam, aku tweet entry yang pernah aku buat sebelum ini, Bagaimana Nak Tahu Nombor KWSP. Tup .. tup .. sekali tu, @KWSPBuzz dari Kumpulan Wang Simpan Pekerja (KWSP) balas .. Nak tau apa ? Baca la kat bawah ni ... ^__^


Semakan Nombor Ahli KWSP Online


Tak sangka .. laju gak @KWSPBuzz balas. Aku saja-saja je ! Tapi bila dah balas ni. Maknanya, boleh la tanya apa-apa lagi kat Twitter KWSP .. @KWSPBuzz.


Macam entry atas tu, nak cari no ahli KWSP je. Macam mana ? Tu kan dah ada nombor telefon KWSP .. 03-8922 6000. Jadi yang tercari-cari bagai mana nak cari nombor ahli KWSP tu ... apa lagi, boleh la buat panggilan lepas ni. Kalau tak ada juga yang angkat (kalau line bz) .. boleh terus je tweet kat @KWSPBuzz. Senang cite !


Kalau rajin .. add la Twitter aku sekali @anastasyea_aida ...


- Kalau semakan nombor ahli KWSP dengan @KWSPBuzz, nak ke dia orang balas .. hehehehe


19 comments :

  1. tak merasa kwsp la kita sis. huhu~

    ReplyDelete
  2. tq..baru je dpatkan nombor kwsp guna nmbr yg tuan blog nyatakan..

    ReplyDelete
  3. BOLEH CHECK NO KWSP 24JAM KER,KLAU TTGH MLM NIE LEY CHECK X SIS

    ReplyDelete
  4. Boleh x nak dptkan numb kwsp tu tanpa call

    ReplyDelete
  5. baru je call no tu utk semak no kwsp.
    sangat pantas servis diorg :)
    tq for the info

    ReplyDelete
  6. I kakak I minta siket I ade tak bengrap

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. As salam...
    diorg akan minta no ic sahaja kan bila nk minta no akaun kwsp?...selain tu, diorg ada tanya apa2 tak?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahu saya memang akan minta no ic untuk pengesahan, yang lain tu tak pasti la pulak :D

      Delete
  9. terima kasih sbb ado bagi no telefon servis center KWSP .mmg bagus servis diorg ni kejap je dah dpt no akaun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama, saya sekadar membantu sahaja, ^__^

      Delete
  10. Nak semak ni kwsp jugak ni bgaimna caranya yer

    ReplyDelete
  11. Nak semak ni kwsp jugak ni bgaimna caranya yer

    ReplyDelete
  12. Nak semak no kwsp tp.mcm mne

    ReplyDelete
  13. ada x semak no. kwsp secara online?

    ReplyDelete