Kelebihan Bengkung Premium Beautiful

Pernah jugak kawan aku tanya "Tak takut badan naik ke? tak pun.. "Eee .. makan la banyak-banyak, perut buncit kang baru tahu, tak takut ke ?" antara soalan maut yang pernah diajukan kepada aku.


"Well , tengok la aku macam mana. Slim je kan ! Berat badan pun maintain jer. So, nak takut apanya." Aku tersenyum ..

"tapi apa nak hairan kan .. badan kecik macam kau nie tak apa la .. makan banyak mana pun tak naik. Tapi, aku nak tahu juga, apa yang kau amalkan .. kasi lah tips sikit .."

"Senang je.. " spontan aku jawab ..

"hah?.. senang?"

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Sebenarnya aku selalu pakai Bengkung Premium Beautiful (PB). Kalau aku tak pakai satu set, aku pakai bengkung saja. Bengkung PB dapat mengelakkan perut aku dari buncit dan dalam masa yang sama dapat mengekalkan bentuk badan dan pinggang aku lebih menarik. Ajaib kan? Kalau tak, orang tak panggil Bengkung Premium Beautiful nie Bengkung Ajaib. Lagi satu istimewa bengkung nie adalah ia menyokong tulang belakang dan pinggang aku dan dalam masa yang sama bengkung ini juga menjaga postur aku ketika duduk dan berdiri.

Lagi satu yang best, aku pernah sakit kepala sangat-sangat.. Apa yang aku buat, aku balutkan bengkung tu kat kepala aku semasa aku nak tido malam. Terasa sesuatu macam angin-angin semua disedut keluar oleh bengkung PB nie. Alhamdulillah, esok pagi bangun terasa sihat dan segar.

Secara ringkasnya, aku tunjukkan bahagian tertentu pada Bengkung Premium Beautiful dan fungsi-fungsinya.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Dibahagian belakang Bengkung PB ada tali. Tali ini berfungsi sebagai untuk mengemas dan merampingkan pinggang.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Nak pakai bengkung PB nie senang saja. Cuma perlu gunakan cangkuk ditepi bengkung nie. Memang senang sungguh mengenakan bengkung ini sebab rekaan khas 3 pasang cangkuk membolehkan pemakai membuat penyelarasan mengikut kesesuian badan.

Kelebihan Bengkung Premium Beautiful


Ada 7 batang keluli memori pada bengkung PB ini yang tugasnya adalah untuk menyokong pinggang dan tulang vertebra sekaligus dapat memperbaiki postur duduk dan berdiri seseorang. Bengkung PB telah mendapat pengiktirafan daripada pakar tulang belakang dunia.

Ada lagi lain-lain kegunaan Bengkung Premium Beautiful nie

1. Memecahkan batu karang kecil dan menghancurkannya lalu keluar melalui air kencing
2. Menghilangkan 'stretch mark'
3. Elok untuk mencegah demam kuning (Jaundice) baby
4. Anak kecil yang kembong perut
5. Mengubat lenguh kaki atau sakit lutut
6. Bagus untuk wanita baru bersalin
7. Mengelakkan senggugut



Jangan fikir lama lama, ini lah pilihan terbaik kalau anda masih tercari cari lagi produk yang sesuai untuk masalah yang anda alami sekarang seperti yang aku ceritakan. Boleh call nombor dibawah atau  PM aku terus di Facebook, atau Twitter.


Jangan takut, jangan segan. Rundingan dan testing adalah PERCUMA ... mai cepat-cepat cuba. Tak perlu bayar apa-apa. Kalau dah berkenan baru sambar satu .. belum cuba, belum tahu, sudah cuba, mahu selalu .. ^__^

Premium Beautiful Agent
Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com



13 comments :

  1. Replies
    1. Encik Muhaizad .. saya kagum dgn perubahan diri anda.. :)

      terbukti berkesan!

      Delete
  2. boleh pakai kat kepala jugak ye? bagusnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku balut ko satu badan kang boni... hehehe... sounds good laaa

      Delete
    2. Tak kan nak balut satu badan kot .. :)

      Delete
    3. Betul tu Mohamad Muhaizad, letak atas bantal, lepas tu baring .. pun boleh :D

      Delete
  3. ooo... pakai ni tak nampak buncit la ye.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, kalau pakai, memang tak nampak buncit n boleh kuruskan sekali. Selai tu, ada banyak lagi kebaikan bengkung Premium Beautifu ni ..

      Delete