Cara Mudah Kuruskan Badan

Sebenarnya, memang tak ada Cara Mudah Kuruskan Badan. Kalau nak jugak, ada 3 cara yang aku tau. Pertama, bersukan .. kedua, makanan diet atau makan pil pelangsingan *mungkin ada side effect* , dan ketiga, yang paling aku syorkan seratus peratus tanpa memudaratkan adalah dengan memakai bengkung. Contohnya, seperti biduanita Saloma dan cara nie memang dipercayai sejak turun temurun lagi.


Bengkung Masa Pantang Bersalin


Kalau tak percaya, balik rumah .. tanya orang tua anda. Tanya la mak ye ! Kalau tanya ayah, memang tak taunya dia. Tanya apa orang dulu-dulu amalkan, sampai mereka boleh kurus dan ramping macam tu sekali. Pasti orang tua anda akan cakap, bila lepas bersalin, kena pantang, pastu bertungku dan yang paling penting .. kena berbengkung selama sesi berpantang. Kena ikat bengkung tu ketat-ketat, baru hasilnya macam bentuk badan biduanita Saloma.


"Tapi kan .. kalau nak pakai bengkung, lambat la. Nak kena lilit sana sini". Soalan ni, mesti anda nak tanya kan ! Dulu memang ye la ! Tapi sekarang, ada cara yang lebih mudah, lebih modern dan lebih effective. Tak perlu lilit sana sini untuk kurus macam gambar diatas. Anda nak tau tak ?


Corset Premium Beautiful
Set Corset Premium Beautiful


"Huhhhh .. premium beautiful ni mahal la !" Emm .. soalan nie memang selalu diutarakan bila ajukan mengenai premium beautiful. Memang premium beautiful agak mahal, tapi keputusan akhirnya .. macam mana ? Berbaloikan ! Badan gemuk pun boleh kurus. Jadi kenapa nak fikirkan tentang harga mahal, sedangkan premium beautiful memang boleh mengatasi masalah berat badan anda. Nak ke anda habiskan duit untuk benda sia-sia seperti entry ini, Duit Habis, Badan Masih Tak Susut


rozita che wan seksi
Rozita Che Wan pun pakai Premium Beautiful tau !


Lagipun Premium Beautiful nie bukan bengkung biasa. Lebih menekankan kepada 70 peratus kesihatan dan 30 peratus kecantikan. Selain tu, ada banyak kebaikan untuk kesihatan seperti menstabilkan kitaran haid, membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama dan banyak lagi. Premium beautiful juga boleh digunakan sampai bila-bila. Ada warranty sepanjang hayat lagi. Kalau rosak, boleh repair. Mana nak cari warranty sepanjang hayat macam ni kan !


Pasal harga tu, anda boleh dapatkan dengan harga yang sangat istimewa, just directly contact or SMS nombor dibawah.. Nak cash installment pun boleh ! Kalau nak tanya apa-apa pasal corset Premium Beautiful ni, boleh juga PM Facebook , Twitter atau email kepada aku, Insya Allah aku akan balas .. ^__^


Premium Beautiful Agent
Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com

Rundingan dan testing adalah PERCUMA. Tak perlu bayar apa-apa. Kalau suka dan berkenan, baru sambar satu. Belum cuba, belum tahu, sudah cuba, mahu selalu .. ^__^

- Boleh kurus dan dapatkan Bentuk Badan Ideal Dengan Baju Ajaib .. caya tak?


14 comments :

  1. Salam..
    Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha
    Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar!
    Semoga ibadah kita mendapat rahmat
    dan keberkatan dari Allah jua hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha, Saudara Zulkbo ..

      Delete
  2. PB nie mmg bagus..tapi bab nak pakai suar die, YA ALLAH bertarung nyawa sikit laa...tp lame2 ade kesannye :)


    selamat hari raya aidiladha ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya cara pemakaian yang salah, atau saiz yang tak tepat juga merupakan salah satu faktor pengguna tak selesa.

      Delete
  3. wwaaa , suka la pakai corset2 nie..tapi tak berkemampuan utk beli laa..wee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set PB adalah set corset yang mampu dimiliki. Berminat? PM saya kat FB

      Delete
  4. Replies
    1. yer.. Encik Blogger Artis..

      nak cuba ke?

      Delete
  5. nanti saya ada rezeki lebih, saya pun nak sambar satu la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boni.. bila bila pun boleh lah.. bengkung PB nie mampu dmiliki..

      next entry saya citer

      Delete
  6. mmg berkesan tp kena pakai hari2la plg min 8 jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pakai bila-bila pun boleh, tak kira malam atau siang .. ^__^

      Delete
  7. Yes!!! Mmg terbukti brkesan uollsss!!! Murah! Mudah! Selamat!!! Sy sendiri trun 20kg, only in 4 months!!!

    ReplyDelete
  8. Lepas guna bengkung Premium Beautiful, memang nampak perubahan dan makin kurus, pakai pun selesa

    ReplyDelete