Bentuk Badan Ideal Dengan Premium Beautiful

Tengah aku sibuk melantak nasi kerabu pagi ni, tiba-tiba kawan aku mencelah. "Betul ke baju Premium Beautiful nie ajaib ? Boleh kuruskan badan macam ko ? " Aku terkesima. Aku pandang wajahnya dalam-dalam. Nampaknya dia betul-betul berminat dengan cerita aku hari tu.

Nasi Kerabu vs Premieum Beautiful

"Bagi la aku habis makan nasi ni dulu. Lepas tu aku cerita" balas ku sambil terus menyuap baki-baki nasi kerabu tadi. Sambil mengunyah, fikiran aku melayang-layang , teringat berita 9 Nov 2012 yang aku baca dulu mengenai seorang wanita di Singapura yang sanggup menghabiskan Sg$40,000 (RM100,000) hanya untuk melangsingkan badannya dalam satu program mengurangkan berat badan.


Selepas 3 bulan, dari jumlah 72.3 kilogram, yang turun hanya 1 kg lebih sahaja. Walaupun cerita tu tak ada kaitan dengan Premium Beautiful, tapi bagi aku .. RM100,000 dihabiskan macam tu, memang satu pembaziran ..


Lepas tu teringat pula testimoni Fatin Liyana : Menuju ke arah postur badan yang cantik ! yang aku baca hari tu. Ok, Fatin Liyana .. Mesti semua kenalkan ! Kalau tak kenal jugak, pegi mana-mana kedai buka, minta beli Majalah Dara Oktober 2012 .. Tengok gadis comel yang jadi cover girl majalah dara tu  Haahhh .. yang tu la Fatin Liyana. Dia pun pakai Premium Beautiful tau !


So far yang aku baca dari blog beliau , bila dia duduk , posture badan tak berapa cantik. Selalu bongkok macam huruf C ! Lepas mencuba Premium Beautiful beberapa minggu .. posture badan dah makin cantik. Tak membongkok macam dulu. Tengok gambar kat bawah ni pun dah nampak perubahannya.


Bentuk Badan Ideal Fatin Liyana


Lepas tu, kalau tengok bentuk badannya pula , dulu memang  nampak kurus dan slim je. Sekarang , makin bertambah ideal lagi dan rasa lebih confident. Pakai baju kurung pun nampak lebih kemas !

Basically , corset Premium Beautiful nie bukan untuk yang nak kurus je, but all into one. Orang yang slim dan kurus pun boleh pakai sebab Premium Beautiful cater for all jenis body types and shapes .. ^__^

Bentuk Badan Ideal Fatin Liyana Premium Beautiful

So, kalau anda berminat nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga yang sangat istimewa, jangan segan-segan , just directly contact aku terus. Rundingan dan testing, adalah percuma !

Anastasyea Aida
019-551 8583
anastasyea@gmail.com


Kalau nak PM aku kat Facebook dan Twitter pasal corset Premium Beautiful nie pun boleh .. ^__^

- Next time aku cerita pasal testimoni aku pulak ..


14 comments :

  1. nak try la PB ni...tapi hrganya mahal ...hehe

    salam kenal yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harganya mahal sebab terbukti berkesan. Pasal bayaran tu, ada beberapa kaedah ansuran. Nory boleh call or sms nmbor diatas tu utk makluman lanjut.

      Delete
  2. PB mmg best, x cuba maka x cinta..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, kalau tak pakai, memang tak tahu .. =)

      Delete
  3. Salam.. hmm betul ke nih.. he he.. anyway gudluck u alls!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer betul..terbukti boleh berjaya kalau kena pada cara memakai corset PB yang betul dan pemakaian yang konsisten

      Delete
  4. Owh.. baju ajaib tuk aweks2x.. Untuk lelaki. Ada ke? ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Yup! En. Boni Kacak.. mmg ada :) nanti saya tulis pd next entry saya nanti :)

      Delete