Lirik Lagu Sayang - Shae | Artis Indonesia

Akhir-akhir nie, aku suka sangat dengar lagu Sayang .. nyanyian artis Indonesia dan artis terbaru Warner Music Indonesia, Shae atau nama penuhnya, Sheryl Geting. Tahu lagu nie pun dari Suria FM, yang selalu aku dengar secara online kat office.


Lirik Sayang - Shae | Artis Indonesia


Mula-mula dengar .. memang terus suka. Dengar berkali-kali pun tak jemu. Nape??? sebab lagu Sayang nie memang best bangat. Bila waktu rehat je .. sebelum makan, mesti layan lagu nie sekali lagi. Tapi kali nie .. tengok kat Youtube pulak sebab waktu nie je boleh .. ^__^


Shae-Sayang High Qualtiy With Lyrics




Lirik Lagu Sayang - SHAE | Lirik Lagu 

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku


- Layan sorang-sorang sambil nyanyi-nyanyi kecil  ..


6 comments :