Part-time Babysitter

Part-time babysitter ! Novel pemberian kawan aku minggu lepas, yang minta aku buatkan review pasal novel ni. Setakat ni, baru je separuh aku baca. Novel ni tak la tebal sangat, lebih  kurang dalam 200 muka surat. Tapi tu la .. mood membaca aku untuk minggu ni,  kurang sikit. Mungkin kesan tension kerja yang tak pernah habis². (ohhh plz ..  alasan ..) Biasa la, dok kat HQ ni, berbeza sikit dengan cawangan. Semuanya nak  cepat je .. hehehe ..


Part-time babysitter
Gambar aku cilok dari Google ...

Masa mula² aku terima novel ni, aku ingatkan buku ni berkenaan cara² nak jadi part-time babysitter. Tak tahu la pulak kawan aku nie sekarang ni dah start tulis novel. Dulu katanya nak buat buku masakan. Entah bila bertukar ke novel pun aku tak tahu. Mungkin kesan slot² drama yang banyak diadaptasikan dari novel sekarang ni ..

Kalau korang nak tahu lagi,  novel Part-time babysitter ni adalah karya sulung beliau, yang berkisar kisah hidup Deana yang berkerja sebagai part-time babysitter selepas habis exam PMR. Antara part² yang menarik yang aku jumpa dalam buku ni .. antaranya berkenan blog  Ammar,  tips dan banyak lagi. Yang lain tu .. kalau korang nak tahu .. tunggu la review aku nanti ye ! Kalau cite sekarang, tak best la pulak masa nak review nanti. Lain la kalau korang, nak beli novel ni dulu  .. ^__^

Part-time babysitter
Edaran / Terbitan :



- Kenapa blog Ammar ada, blog aku tak ada dalam novel ni .. hissshh ..

5 comments :

  1. err... dia xde cover buku ke kita ble tgk. lol.

    ReplyDelete
  2. Aik? Blog Ammar ada dalam novel? Biar betul? Macam tak percaya je

    ReplyDelete