Terima kasih Nuffnang

As salam, dua hari lepas, baru je aku bank in cek HSBC dari ChurpChurp kat Maybank. Berapa tu .. hehehe .. tak la banyak .. tapi boleh la buat bayar service kereta dan beberapa perkara lain lagi/


CEK NUFFNANG



Tadi pulak, sampai kat rumah .. tengok, ada satu lagi cek baru sampai. Kali nie dari Nuffnang pulak. Alhamdulillah .. sampai jugak cek ini. Ingatkan dah "missing in action" .. sebab selalunya sampai bersama dengan cek ChurpChurp.


- Terima kasih banyak-banyak ye Nuffnang ..

24 comments :

  1. Tak pernah lagi merasa ngan cek nuffnang. Akak... boleh x cashout tgah2 bulan cmni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak cashout tu ... bila-bila masa pun boleh tapi nanti akan diproses sama dengan lain-lain .. yang cash out hujung bulan. So, lebih baik, tunggu dulu hujung bulan, baru cash out. Banyak sikit dapat .. ^__^

      Delete
    2. Owh...mcm tu. Terima kasih akak.

      Delete
  2. Tahniah...blehla blanje mkn ;)

    ReplyDelete
  3. Assamualaikumm.. Wah.. Share skit kak.. Hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah!!! weweeeeitttt.... kaching kaching!!!

    ReplyDelete
  5. pergh boleh buat bayar servis kereta tu..byk tuu ehe...alhmdulillah rezki ye

    ReplyDelete
  6. salam sis..wahhh..tahniah2..rezki sdh tiba.hehehe..

    ReplyDelete
  7. byk tu kalo smpai dpt byr duit servis kereta

    ReplyDelete
  8. Tahniah... Wuuuu... Rezeki... Mesti bnykkn :D

    ReplyDelete
  9. Rezeki jangan ditolak.Musuh jangan dicari.Mudah2an bertambah rezeki kita semua.

    ReplyDelete
  10. wow..berbaloi2 tu kalau boleh buat bayar service kereta.. =)

    ReplyDelete
  11. Semoga di murahkan rezeki lagi masa akan datang.

    http://www.untuqsemua.com

    ReplyDelete
  12. bestnye dpt RM...

    saya dh lama register churp churp ni tp taktahu camna nk generate income(post kt blog)...ajarkan...boleh x?? <--ngan muka comel ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanya promote link yang diberikan samada kat twitter, facebook dan lain2 lagi .. ^__^

      Delete
  13. murah rezeki ,, tahniah kak

    ReplyDelete
  14. BANYAK TU SAMPAI BOLEH SERVIS KERETA DAN ADA LEBIH LAGI LAGI TU ...SAYA PUN BARU TIBE JE CEK CHURPCHURP MINGGU LEPAS TAK BANYAK 100++ JE ...ANYWAY SYUKURLAH BANYAK MANA PUN ...

    ReplyDelete
  15. tengah tunggu cek dari nuffnang sampai juga ni..hehe..lambat nyer..(mood tak sabar)..

    ReplyDelete