Pelamin Pengantin, Hantaran Perkahwinan Dah Siap ...

As salam, akhirnya selepas berminggu-minggu plan bagai nak rak, siap juga pelamin dan hantaran perkahwinan ni. Yang pelamin tu .. tengah malam baru siap. Tu pun sebab orang yang pasang .. datang lewat. Kalau tak .. sebelah petang .. tentu dah siap.


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Haaahhhh .. macam mana. Cantik tak pelamin ni. Pilihan pengantin sendiri .. warna purple dan silver .. dan dihiasi juga latar belakang yang mempunyai motif corak-corak kerawang, bertujuan untuk menaikkan seri pelamin.


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Nie time tak ada kerja .. sambil menunggu bilik pengantin siap. Konon nak tiru macam tangkap guna kamera DSLR la,cari sudut yang comel. OK tak ?


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Nampak tak jam besar kat sudut tu .. jam 1 am baru siap .. pelamin pengantin. Tak habis kat situ .. lepas tu, sambung pula hias bilik pengantin. Ding dong .. ding dong .. dekat-dekat jam 2 lebih gak siap semuanya sekali.


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Nie la juruhias-juruhias yang bertanggungjawab menghias pelamin dan bilik pengantin malam ni.


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Nie pulak hantaran perkahwinan dari sebelah pihak perempuan. Sembilan dulang kesemuanya ..


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



Gambar hantaran perkahwinan dari sudut yang berbeza.


Pelamin Pengantin Hantaran Perkahwinan



- Alhamdulillah .. semua dah get ready. Tunggu hari perkahwinan je ..

8 comments :

  1. Fuhhhh cantik..ni sapa kahwin nie?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. salam..
    ermm..banyak belanja nampaknya tu
    sapa nak kahwin ni agaknya ye..?


    www.zulkbo.com

    ReplyDelete
  4. santeknya pelamin itu, tahniah semoga berkekalan ke akhir hayat

    ReplyDelete
  5. Siapa yang kawen?nak tanya juga sampai tuan blog jawab..

    ReplyDelete
  6. aish, siapa yang kahwin nih.. tuan blog ke..? hehe cantik temanya pink purple

    ReplyDelete