Pekeliling Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Sistem Saraan Malaysia

As salam, pekeliling kenaikan gaji baru Kakitangan Awam Malaysia dibawah Sistem Saraan Malaysia (SSM) yang ditunggu² selama ini sudah mula diedar sebentar tadi. Disini, segala persoalan mengenai tangga gaji, pengiraan kenaikan gaji lama ke gaji baru, kenaikan kadar bantuan sara hidup dan perkara² berkaitan, ada diyatakan di dalam pekeliling tersebut.


Pekeliling Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Sistem Saraan Malaysia


Untuk mendapatkan Pekeliling Kenaikan Gaji baru SSM ini, sila download dari link² yang disertakan dibawah;


PP 1/2012: Kenaikan Gaji Pegawai Perkhidmatan Awam Persekutuan Di Bawah Sistem Saraan Malaysia

PP 2/2012: Kenaikan Gaji Bagi Perkhidmatan Polis DiRaja Malaysia Di Bawah Sistem Saraan Malaysia

PP 3/2012: Kenaikan Kadar Bantuan Sara Hidup


Untuk Membuat Pengiraan Gaji BAru Secara Online
KLIK SINI



- Alhamdulillah, segala persoalan berkaitan Kenaikan Gaji Kakitangan Awam Malaysia ini, dah terjawab akhirnya .. ^__^

14 comments :

  1. Alhamdulillah..... rezeki dari Allah!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, harap bila zuan dah grad nanti akan jadi salah seorang kakitangan kerajaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena belajar rajin2 sampai ke Universiti, ambil ijazah, Master & PhD. Lepas tu kalau nak jadi pegawai kakitangan kerajaan, pun tak apa. Gaji pun besar .. tu lagi la best !

      Delete
  3. Replies
    1. Bagus tu, memang la bagus, tp jangan ada kenaika harga barang sudah la .. ^__^

      Delete
  4. salam..
    alhamdulillah..yang ditunggu-tunggu
    dah tiba akhirnya..belanjalah sebaiknya


    www.zulkbo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rancangan la kewangan dengan betul agar tak terjebak dalam kancah hutang yang membebankan .. ^__^

      Delete
  5. al hamdulillah
    rezeki bertambah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 macam tu la, kurang la sikit beban kakitangan awam .. ^__^

      Delete