Hilangkan Tension Dengan Blueberry Cheese Cake

As salam, adesss .. tak sangka nak jadi balik masalah google engine lambat indeks ni. Ingatkan dah selesai hari tu, nie jadi balik. Aku pun dah malas nak fikir macam mana nak selesaikan masalah ini. Harap², esok lusa, baik sendiri...


blueberry cheese cake


Nasib baik la time² nie ada blueberry cheese cake + oreo, yang kawan aku bawa tengah hari tadi. Boleh la mengunyah². Hilang sikit tension pikir masalah ni. Dah la tengah join contest Lelaki Kacak, terus tak kacak jadinya.


Emm .. tak apa la. Ada 2 bulan lebih lagi sebelum contest tamat. Jadi sekarang ni prepare apa yang patut dulu. Mungkin ada hikmah disebalik apa yang terjadi ni .. sabar .. sabar ..


- Sempat ambil gambar yang nie je, yang lain dah kena rembat. .. hehehe ..

15 comments :

  1. psstt sedap nampaknya cake tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun . berselera sungguh nak makan .. ^__^

      Delete
  2. Replies
    1. Sama la, sekali dapat .. makan tak tengok orang sebelah .. ^__^

      Delete
  3. tudia sedapnya..baru balun makan minggu lpas..weeeeeeee

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Masalah tetap ada, nie sekadar merehatkan minda .. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. Nanti tanya kat member, dia beli kat mana. Boleh minta resepi blueberry cheese cake ni, tu pun kalau tauke kedai tu bagi la .. ^__^

      Delete
  6. http://wanwidget.com
    sedap ni

    ReplyDelete
  7. Cheese memang favret kami. Gara-gara terbaca entri ini, kami bergegas ke kedai berhampiran. Sedap di makan bersama kengkawan sambil berbincang mengenai gajet terbaru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best bila dapat makan ramai² .. hehehe ..

      Delete
  8. Sedapnya kalau tengah stress makan dapat mengurangkan ketegangan cuma bimbang tidak boleh berhenti makan. :-)

    ReplyDelete