Trafik Blog Anastasyea Minggu Lepas

As Salam, hari nie, aku just nak tempelkan gambar trafik blog aku minggu nie dan minggu lepas. Tak banyak pun, ala .. takat 2-3 ribu je. Korang tengok la ye, mungkin dapat naikkan semangat korang nak berblog. Kalau yang nak tips tu, ada aku letak kat sini. Tutorial SEO. Kalau ada la .. yang tak ada tu, kena pandai² la korang search k. Ada tu, mungkin aku je terlupa nak letak.

trafik nuffnang

Yang di atas nie trafik blog aku minggu ni, 15 Feb hingga 21 Feb 2012. Yang paling sikit tu, trafik hari minggu. Sikit je, 2,382. Biasa la kan, hari minggu, ramai yang keluar beriadah dengan keluarga kat luar. Jadi sikit je yang masuk.

trafik nuffnang

- kongsi gambar trafik blog je .. tak apa kan .. =)

28 comments :

  1. Replies
    1. trafik sy dulu pun ciput gak, yg penting jgn mudah putus asa & sentiasa nak belajar benda² baru. Insya Allah, pasti berjaya .. ok ! :)

      Delete
    2. anastasyea,boleh buat tutorial tak, komen bawah komen ni?

      Delete
    3. dah buat dah tutorial ni, namanya Threaded Comments. Nanti erigazz tengok kat sini, Aktifkan Threaded Comments Pada Custom Templates Blogger

      Delete
    4. aik blog anastasyea di index google ke?

      Delete
  2. wah,tahniah..saya pun trafik tak setinggi ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. trafik blog eyriqazz pun hebat pe .. banyak peminat termasuk saya ..

      Delete
    2. thanks anastasyea..dah dpt buat komen cam awak..

      Delete
  3. salam..
    kalau selalu begitu best kan?
    nuffnang kalau setia dengannya
    dapat BE..dapat ratus juga income
    seminggu kalau maintain trafik tu

    ReplyDelete
  4. Fuh..tak taulah bila leh sampai tahap trafik cengitu..saye nak cecah seratus 2 pun susah..huhu

    Apa2 pun, ini akan jadi pembakar semangat utk lebih aktif berblog..semoga berjaya lagi utk Anastasyea :)

    ReplyDelete
  5. wahhh....banyak tuh.... teruja tengok....

    ReplyDelete
  6. banyaknya traffik adik akak ni, cayalah...tak terkejar gamaknya hehehehhehhe

    ReplyDelete
  7. Banyaklah tu..Tahniah,akak masih belajar lagi

    ReplyDelete
  8. fuhhhhhhhhhhhhhh tinggiiiiiiii bebenorrr.. tabik spring lahhh.. enteah bila la blog saya akan dapat trafik macam tu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Waa .. ramainya pembaca! Kami baru sampai ke angka 1,500 walaupun baru dua bulan start.

    Tapi serba salah mau keluarkan screen shot trafik sebab bukan blog personal. Nanti reader marah!

    Hmm .. mungkin di lain kali.. Anyway, screen shot dari Anastasyea sungguh menginspirasikan. Thanks for posting it up.

    ReplyDelete
  10. beribu-ribu orang ni. ish! ish!

    bila nak jadi macam blog Anastasyea ni... ;)

    ReplyDelete
  11. Mak ai.. Ribu2 daily. Memang tak ingat dunia. Banyak lagi kene belajar macam ni.

    P/S: Tak nak ke buat comment as "Name/Url"? wink3..

    ReplyDelete
  12. hmm..ramai ye...menaikkan semangat ni...

    ReplyDelete
  13. fuyooo.. memang sangat hebat... tahniah... kakyong pun nak mcm ni jugak lah... heheheh...

    ReplyDelete
  14. Ni salah satu blog yg buat aku terbakar...trafik PADU gile!!

    ReplyDelete
  15. wah...nice lah kak dpt maintain 2-4k UV..

    ReplyDelete