Saya Nak Malaysia Web Hosting Percuma Dari Pengendali Blog

As salam, dah dua hari aku terima email jemputan dari pengendaliblog.com untuk mempromosikan peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog", bernilai RM200 dan terbuka kepada semua blogger di Malaysia, bermula dari 7/2/2012 hingga 20/2/2012 (Isnin).

malaysia web hosting

Jadi bagi yang baru berjinak² dengan blog ataupun tengah mencari Malaysia Web Hosting. Aku suggestkan supaya korang join jugak peraduan ni. Best tau ! Untung², boleh dapat hosting percuma selama dua (2) tahun, yang ditaja sepenuhnya oleh pihak Elfbytes Web Hosting.

Untuk peraduan ni, syarat²nya, senang je ! Korang cuma perlu ceritakan, apa yang akan korang akan lakukan dengan hosting tersebut jika dipilih sebagai pemenang ? Macam aku, mungkin aku akan create satu lagi website menggunakan Wordpress. Kenapa ? Sebabnya .. aku memang dah lama nak belajar menggunakan Wordpress ni. Nak guna yang percuma, tu boleh ! Tapi tak dapat nak explorer lebih². Jadi selagi tak ada. Memang tak dapat la nak explorer dengan lebih mendalam.

Untuk syarat² yang lain pula, korang boleh baca dekat laman peraduan, Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog ini. Mudah je ! Cuma perlu letakkan link pihak penganjur. Pasal keputusan siapakah pemenang pulak, akan diumumkan pada 21/2/2012 nanti. Jadi, kepada yang nak join tu. Memang masih ada masa lagi.

Anastasyea : Dapat hosting percuma, best pe !

12 comments :

  1. Kalau macam 2, nk join gak la.. hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana menyertai peraduan ini. Wahai rakan-rakan blog Anastasyea.com, jom sertai peraduan ini. Macam Anastasyea cakap, untung2 boleh dapat hosting free and setup blog Wordpress sendiri. ^_^ -www.pengendaliblog.com

    ReplyDelete
  3. Btw untuk link dalam entri, minta Anastasyea do follow-kan 3 link seperti yang dinyatakan dalam Cara Penyertaan ya. Terima kasih. :D

    ReplyDelete
  4. saya baru join.. sape tak mahu free kan..? betul tak?

    ReplyDelete
  5. macam best..teringin nk pakai hosting juagk tp xreti

    ReplyDelete
  6. Jom kita meriahkan lagi pertandingan ni.

    ReplyDelete
  7. Barang free. Tak salah cuba nasib

    ReplyDelete
  8. ada harapan lagi mau join, tinggal 4 hari ke tarikh 20 Februrari 2012

    ReplyDelete