Trafik Blog 250 Ribu

Bukan nak menunjuk, tapi inilah hasil trafik blog yang aku perolehi dari May 2009 sehingga kini. Bermula dari kosong (zero), hingga la dikenali dikalangan blogger. Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yang menyokong blog ini. Tanpa anda semua, siapa la aku ..

Trafik Blog

Bila lihat graf nie, Teringat aku lagu kanak². "Buai laju laju, sampai pokok sena, apa dalam baju, sekuntum bunga cina". Kalau ikutkan lagu ni memang tak ada kena mengena pun. Tapi aku memang suka buai laju². Sama jugak situasinya dalam mengejar trafik blog. Ehh .. aku tak kejar. Tetapi sekadar mencuba, dan inilah hasilnya.

Ada kalanya di atas dan ada kalanya di bawah. Tapi aku tak kisah semua tu. Yang baik ataupun buruk, aku anggap je sebagai pedoman untuk terus berusaha dengan lebih gigih lagi.

Emm .. ada sapa² yang nak join bloglist setahun kat sini ? Esok, 2/12/2011 .. tarikh tutup. =)

Anastasyea : Maaf la ye .. hari nie entry merapu .. hehehe ..

17 comments :

  1. salam Cik adik..
    ermm pembetulan..Mei-2011 hingga kini kan..maksud dalam 6 bulan sahaja 250k trafik..kira hebat tu..tahniah

    ReplyDelete
  2. A'ah .. 250 k trafik blog tu memang dua tiga bulan ni. tapi yang May 2009 tu .. masa mula² start blog .. =)

    ReplyDelete
  3. Salam..
    Wah Tahniah, Lama Betul Sy Xmsuk Blog Nie..

    ReplyDelete
  4. Salam..
    Tahniah..lama jugak sy tak datang sini...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak...

    sy tgh usha utk jadi macam ni..

    doakan saya dapat traffik tinggi jugak..

    ReplyDelete
  6. Salam,
    saya follow dan baca katsini selalu. Banyak info.

    Sy dh tukar address blog http://www.aynoranur.com

    Datanglah yea...hehe

    ReplyDelete
  7. Dasyatnya blog ni , setanding blog cikgu dahlia dah ni ...

    ReplyDelete
  8. @ieRa - Sentiasa mendoakan semua blogger supaya sentiasa maju .. =)

    @Puanbee2 - Tak lagi, trafik CikguDahlia lagi tinggi dan tapi tu merupakan salah satu dr inspirasi saya utk terus berusaha lagi.

    @josrevalution - Kalau rajin berusaha & memperbaiki kelemahan setiap masa, x mustahil boleh dapat trafik mcm nie.

    ReplyDelete
  9. blog bro seumur hidup kot..fuhh hebat

    ReplyDelete
  10. wahhhh hepinya dari zero jadi hero.. =)

    ReplyDelete
  11. Tahniah, entry nie memberikan inspirasi, bahawa blogger blogspot pun boleh dapat trafik tinngi cam wordpress jugak

    ReplyDelete
  12. salam kenal dan dofollow sini
    wow.. tahniah, akak pun nak sama, apa rasianya yee...

    ReplyDelete
  13. tapi hairan kenapa kak anak tak apply initty ? saja nak tahu pendapat kak ana je

    ReplyDelete
  14. Dah pernah apply tapi x lepas. Mungkin sbb blog nie masih belum sampai tahap superblog =)

    ReplyDelete