Live Streaming Malaysia VS Indonesia | Final Bolasepak Sukan SEA 2011

Siapakah yang akan merangkul Juara Bolasepak Sukan SEA 2011 ? Sama² kita nantikan Live Streaming 'pertarungan sengit' diantara Malaysia vs Indonesia yang akan diadakan secara langsung dari Stadium Gelora Bong Karno tepat pada pukul 8.00 malam ini.

LIVE STREAMING BOLA SEPAK MALAYSIA VS INDONESIA SEA GAMES 2011

Dalam live streaming perlawanan yang lalu, Malaysia berjaya menundukan Indonesia dengan 1 - 0. Namun adakah dalam perlawanan kali ini Malaysia akan beraksi dengan lebih cemerlang ? Selain itu, Indonesia yang pernah dikalahkan ditempat sendiri pastinya akan beraksi lebih ganas 'membalas dendam' selepas dimalukan dihadapan ribuan penyokongnya.

Selain tonton menerusi Live Streaming Perlawanan Final Malaysia Vs Indonesia Sukan Sea 2011 malam ini. Anda  juga boleh menyaksikan perlawanan tersebut secara langsung menerusi saluran RTM, TV3, Astro Arena 801. Bagi yang mengikuti perkembangan terkini menerusi Twitter, anda juga boleh live streaming perlawanan Malaysia vs Indonesia dengan menggunakan hashtag #Malaysia atau #Indonesia.

Tonton Online Live Streaming Perlawanan Bola Sepak Final Diantara Malaysia Vs Indonesia, Sukan Sea 2011 melalui link² berikut;

Keputusan Terkini: 
Malaysia 5 - 4 Indonesia

Antara barisan pemain Malaysia yang jangkakan akan beraksi pada Perlawanan Final Sukan Sea 2011 kali ini, antaranya adalah Che Mat Khairul Fahmi (GK), Jasuli Mahali, Omar Mohd Asrarauddin, Fazail Mohd Irfan, Mohd Shas Mohamad Fadhli, Ahmad Mohomad Muslim, Othman Mohamd Fandi, Bakhtiar Baddrol, Mansor Muhd Nazmi Faiz, Wan Zakaria Wan Zaharul, Ramlan Izzaq Faris.

Anastasyea : Malaysia Pasti Boleh !!!

4 comments :

  1. GO MALAYSIAAAAA~~~~

    JERSI MALAYSIA UNTUK SEMUA ADA SINI..TERMASUK LADIES DAN BABY~
    http://cebagoomarket.blogspot.com/2011/11/tanah-tumpahnya-darah-ku.html

    ReplyDelete