Duplicate Blog Post Blogger ! Kenapa Ekk ?

Confius aku hari nie ! Tetiba je ada dua blog post dekat Page Elements Blogger. Kena ekk ? Korang punya OK ke ? Seingat aku la, dua tiga hari nie .. aku tak buat apa² pun dekat Edit Template HTML. (Aku rasa la ..) Tak kan tetiba je template 'auto' tukar sendiri ?

duplicate blog post

Kalau view dekat blog. Memang tak nampak apa² effect. Biasa je ! Tetapi confius kenapa jadi macam nie. Korang rasa kenapa ekk ? Ada apa² cadangan !

Anastasyea : Dua blog post, tapi view ada satu je !

12 comments :

  1. kat manis punya xde pun. hmmm?

    ReplyDelete
  2. nape ye jadi gitu..teknikal problem kot..

    ReplyDelete
  3. x sure plak sis
    anum punya ok je

    ReplyDelete
  4. emm .. mungkin kat template saya je kot. Tak apa la. Nanti saya cuba check or upload balik backup template lama² kat sini. Mungkin boleh solve problem ni. Terima kasih semua =)

    ReplyDelete
  5. Mmg nampak ada widget Blog2 dalam source code. Dalam tu ada keyword meta tag.
    Kalau nak remove senang je, tapi kena masuk Edit HTML.
    Saya pernah buat tutorial pasal ni. Masuk Blogger Sentral, search "duplicate posts".

    ReplyDelete
  6. salam..
    dah selesai ke masaalahnya?
    saya tahu sebab apa..anda ada edit
    menggunakan auto keyword kan..?saya dah kena dulu..penyelesaian..tukar template baru

    ReplyDelete
  7. salam..sye pon problem cam ni..cmne ek?

    ReplyDelete
  8. aduh ngomong apasih :/ ngga ngerti :(

    ReplyDelete