Bloglist Setahun Dari Anastasyea | Terbuka Kepada Semua Blogger

Dah lama betul aku tak buka bloglist nie. Tentu ramai yang dah tertanya², kenapa la aku tak buka lagi bloglist kat blog ini. Maaf la ye ! Memang aku terfikir nak buka semula. Tapi tak sempat.

bloglist setahun anastasyea

OK, memandangkan sekarang dah nak hujung tahun. Aku akan buka kembali bloglist ini. Kalau dulu aku cuma buka sebulan sekali. Kali ini tak perlu buat dua tiga kali entri untuk join bloglist nie kerana aku akan buka untuk SETAHUN terus bermula dari entry ini dipublishkan sampai la 31/12/2012. Syarat²nya mudah je. Hanya perlu ikut 4 syarat² yang tertera dibawah.

Tentu korang dah tak sabar² nak tahu syarat²nya kan ! Ok aku bagi tau sekarang. Tengok betul² kat bawah dan jangan terlepas pandang satu pun .. OK ! Kalau aku dah check entry korang dan semuanya memenuhi syarat². Secara automatik aku akan terus masukkan blog korang ke dalam bloglist tersebut tanpa menunggu tarikh tutup bloglist ini.

Syarat²nya ialah;

Syarat pertama: Buat satu entri bebas. Janji ada SATU link dari entry korang ke Entri ini.

Syarat kedua: Perlu komen, LIKE Facebook dan klik butang Google+ untuk Entri ini : Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman Aku

Syarat ketiga: Retweet Entri ini :Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman Aku ! Yang nie terpulang kepada korang nak tweet atau tak. Kalau ada Twitter. Retweet k ! Berkali² setiap hari sampai tarikh tutup pun tak apa. Yang nie aku kira sebagai bonus. Nak tahu apa yang aku nak bagi. Haahhh .. rahsia. Tunggu je kejutan dari aku k!

Syarat keempat: Last sekali .. capture \ print screen syarat kedua macam contoh dibawah dan letak di entry tersebut sebagai bukti korang telah menjalankan tugas yang diberikan. Sila pastikan nick name akaun facebook anda tertera disitu.

bloglist setahun anastasyea

Ok itu je ! Aku rasa senang je kan ! Tak perlu guna SEO .. SEO. Janji buat apa yang aku suruh dan korang layak tersenarai. Nanti dah siap, sila tinggalkan link entry ini dalam bentuk teks disini k.

Bagi yang tahu entry dalam bentuk teks tu macam mana. Nie aku bagi contoh : http:\\www.anastasyea.com\2011\11\Bloglist-setahun-dari-anastasyea.html Contoh je k ! Tajuk pulak terpulang kepada kreativiti masing². Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 11/12/2011 11.59 malam.

Anastasyea
: Bloglist ni terbuka untuk semua blogger ..

38 comments :

  1. wahhh best nak joinlah!!!...kejap wat entry dulu hehe

    ReplyDelete
  2. ayu dah join....sila view entri saya ok...http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/11/wow-anastasyeadotcom-buat-segmen.html

    ReplyDelete
  3. gaung pom dah join dah..alhamdulillah.rezeki.hehe cek dulu yer betol ke tidop.tak mahu terlepas peluang terbaik nih!

    http://no92a.blogspot.com/2011/11/anastasyea-buka-bloglist-1-tahun.html

    ReplyDelete
  4. http://sayasukamalek.blogspot.com/2011/11/senang-senang-je-masuk-bloglist-orang.html



    joinedddd!

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya buat semua, saya pernah dapat trafik best satu ketika dahulu dari blog ini, mantap weih ...

    ReplyDelete
  6. agresif syarat² tu..tahniah :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,

    dah join,

    http://annieyss.blogspot.com/2011/11/bloglist-bantu-kenalkan-blog.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal dan dofollow sini
    akak pun dah join.. smoga blog akak pun dapat trafik setinggi blog ni dan tuan blog dapat apa yg dihajar...ok
    http://ezaiza.blogspot.com/2011/12/tips-dapat-trafik-250k.html

    ReplyDelete
  9. akak joint ye

    http://ajumohit.blogspot.com/2011/12/jom-join-bloglist-anastasyea-untuk.html

    ReplyDelete
  10. saya nk joint juga anas
    ini alamat saya,
    http://www.aynoranur.com/2011/12/saya-nak-ikut-jejak-anastsyeacom.html

    hai kawan2, jom jenguk blog saya
    thx

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kepada semua yg menyertai bloglist ini .. =)

    ReplyDelete
  12. As Salam.. Salam perkenalan dari saya Mak Dara atau nama sebenar saya Adza Irdawati.. Saya ingin menyertai Bloglist ini.. Mudah mudahan entry saya diterima.. =)

    http://www.bicaramakdara.com/2011/12/mak-dara-mahu-join-bloglist-setahun.html

    ReplyDelete
  13. ok dah siap ..

    http://puanbee.com/bloglist-anatasyea-setahun-mantap/

    ReplyDelete
  14. ok...siap...join dan terus join.... :-)

    http://dzuandiey.blogspot.com/2011/12/segmen-terbaik-bloglist-setahun-dari.html

    ReplyDelete
  15. salam..me join..entrinya autopublish isnin nanti, jam 9.34 pagi..

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html

    good luck..

    ReplyDelete
  16. salam..alisya join..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/12/bloglist-setahun-rebut-peluang-dapatkan.html

    ReplyDelete
  17. saya nak join gak yer...thanks.. =)

    http://bardboo.com/perihal-blog/ragam-blogger/cara-untuk-tambah-trafik-blog

    ReplyDelete
  18. Saya dah join... Harap diterima.. hehe

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/12/blog-ceritakedaikopi-sertai-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. ok anastasyea.saya dah join :D
    http://pacifista.my/2011/12/join-bloglist-anastasyea-untuk-setahun/

    ReplyDelete
  20. kakyong pun nak masuk dlm bloglist Anatasyea.. ;)


    http://www.kakyong.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html

    ReplyDelete
  21. salam anastasyea...saya join program yg menarik ni... :)


    http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com/2011/12/jom-sertai-bloglist-setahun-dari.html

    ReplyDelete
  22. Ok kak! Done.. hehe3


    http://amirnawawi.com/bloglist-blog-anastasyea/

    ReplyDelete
  23. nak join jugak..tengok la dulu layak ke tak..kalau tak layak bagitahu nanti betul balik..hehe

    http://paihujey.com/blog/bloglist-setahun-dari-anastasyea-dibuka-untuk-semua-blogger/

    ReplyDelete
  24. Sya dah join. :D
    http://syaisya.com/2011/12/join-bloglist-anastasyea-selama-setahun.html

    ReplyDelete
  25. nak joint gak

    http://simplebutnothing.blogspot.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anatasyea-khas.html

    ReplyDelete
  26. nak jugak.

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html

    ReplyDelete
  27. http://www.ciklaili.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html

    ReplyDelete
  28. Terima kasih kpd semua yg join bloglist anastasyea =)

    ReplyDelete
  29. Nak join jgk yer... dah buat entry dah...

    http://www.ziefauzi.com/2011/12/bloglist-setahun-dari-anastasyea.html

    ReplyDelete
  30. @Sue : Nak jawab rasa bersalah gak takut salah. Rasanya lebih baik Sue Google kat engine search. Lebih banyak penerangan mengenai bloglist kat situ. Pasal kebaikan bloglist, yg saya tahu selain link, Blog sue juga akan dapat trafik dari sini. =)

    ReplyDelete
  31. as-salam.. harap2 sempat la nak join.. hehe..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/deen-azmee-berminat-menyertai-bloglist.html

    ReplyDelete
  32. alamak..baru terperasan Anastasyea dah masukkan saya dalam bloglist Si Dara Ayu Jelita.

    err..saya dah jadi isteri & ibu kepada seorang anak & bakal lahir seorang lagi awal tahun 2012 ni :)

    ReplyDelete
  33. ala dah terlambat daa,, rugi nyerr

    ReplyDelete
  34. dah join..tp xtau lepas tak
    http://sharecrite.blogspot.com/2012/01/anastasyea-buka-bloglist-1-tahun.html

    ReplyDelete