Peraduan MILO Cans Next Games Bernilai RM 50K Untuk Dimenangi

Pernah tak korang rasa bosan dengan permainan yang korang main sekarang ? Kalau main, asyik² korang je yang menang, sampaikan kawan² yang lain dah naik menyampah. Lepas tu, korang pulak ada idea yang lebih yang menyeronokkan tapi tak tahu kat mana nak kemukakan idea korang. Jangan risau ! Sekarang dengan Peraduan MILO Cans Next Games. Korang mampu merealisasikannya dan menang hadiah² bernilai RM50,000.


Nak sertai pertandingan ini. Mudah sahaja ! Apa yang perlu korang lakukan. Hanya perlu pilih salah satu permainan yang memang korang suka. Lepas tu ubah supaya ianya jadi lebih menyeronokkan. Contohnya; idea yang dihasilkan oleh Kai Voon Meiv. Pemenang minggu pertama peraduan MILO Cans Next Games.

Bike Polo - We are using bicycle to play polo instead of horse. Its fun. Rules just like polo game. Just, we are using hockey stick.

Kalau ada korang ada idea nak cipta permainan baru termasuk peraturannya. Itu lagi hebat. Hanya perlu tulis idea korang tak lebih dari 40 patah perkataan dan kemudiannya hantar kepada pihak MILO Cans Next Games. Yang paling penting sekali. Idea yang korang kemukakan tu, mestilah boleh dimainkan sebagai satu permainan dalam pertandingan.

23 biji tablet untuk dimenangi

Minggu Pertama: 1 Pemenang (12 Sept – 18 Sept 2011)
Minggu Kedua: 2 Pemenang (19 Sept – 25 Sept 2011)
Minggu Ketiga: 3 Pemenang (26 Sept – 2 Okt 2011)
Minggu Keempat: 4 Pemenang (3 Okt – 9 Okt 2011)
Minggu Kelima: 5 Pemenang (10 Okt – 16 Okt 2011)
Minggu Keenam: 8 Pemenang (17 Okt – 23 Okt 2011)
Hadiah Utama:
1 Pemenang RM10,000 (Berdasarkan undian popular dan panel hakim)

Anastasyea : Tentu korang pun boleh hasilkan idea² yang lebih gempak dan menyeronokkan. Betul tak ?

Be the first to reply!

Post a Comment