Maharaja Lawak Mega - Lebih HOT, GEMPAK dan KELAKAR | Program Terbitan Astro Terbaru !

Selepas mendapat sambutan yang memberangsangkan dalam program Maharaja Lawak. Kini timbul pula ura² yang menyatakan Stesen Television Berbayar, ASTRO sedang mempersiapkan sebuah lagi program realiti baru yang lebih HOT, GEMPAK dan KELAKAR, untuk tontonan para peminat hiburan Malaysia & Nusantara melalui program Maharaja Lawak Mega.

BOB KU2 Maharaja Lawak Mega
Aksi comel Bob KU2 .. Peace ! Peace !

Khabarnya, peserta² program realiti Maharaja Lawak Mega ini akan menampilkan pelawak² dari Malaysia, Indonesia dan Singapura. Antara selebriti² tempatan yang dikatakan akan menyertai Maharaja Lawak Mega setakat ini, adalah Bob KU2 dan Afdlin Shauki, setelah gambar² mereka ketika rakaman promo program itu tersebar dil aman web dan Twitter baru² ini. Namun sehingga ke hari ini, tidak dipastikan samada penyertaan mereka berdua adalah sebagai peserta ataupun juri.

Afdlin Shauki Maharaja Lawak Mega
Macam aksi filem Conan the Barbarian pulak aku tengok.

Anastasyea : Lepas program ni .. seterusnya akan muncul pulak program Maharaja Lawak Super Saiya ! ( Terikut² cite Dragon Ball Z ) Hehehehe

6 comments :

 1. hihihi... lepas asia. lawak dunia plk nnti.. jozan vs mr. bean.. hik3.. <a href="http://trigyy.com>trigyy [dot] com</a>"

  ReplyDelete
 2. lepas tu duit duit si voter gak yang bikin diorang kaya..
  keh keh keh

  ReplyDelete
 3. haha macam2..akak...cane nak buat 2 tab komen cam akak ni.??stylo gak nih...

  ReplyDelete
 4. Tengah buat tutorial mengenai box comment ni.. nanti akak publish (",)

  ReplyDelete