Multiple PageRank Checker | Cara mudah untuk check PageRank rakan² !

Lepas tahu pasal pengemaskinian Google PageRank terkini dan check PR blog ini. Rasa teringin juga nak tahu status PR blog rakan² yang lain. Adakah naik ataupun turun ! Jadi .. nak guna Google PageRank Checker. Rasa agak susah kerana kena buat satu². Jadi tadi .. cuba la search dekat Google kejap. Mana tau terjumpa tool yang boleh check semua senarai blog hanya dengan sekali klik. Dan inilah hasilnya ..

Multiple PageRank Checker

Multiple PageRank Checker. Boleh check 25 URL blog dengan hanya satu klik tanpa memerlukan verify code. Mudah dan menyenangkan ! Kat bawah, anda boleh lihat .. gambar PageRank 25 URL blog yang saya check !

Multiple PageRank Checker Result

Anastasyea : Memang mudah untuk check PageRank Blog rakan² !

13 comments :

  1. nur, samalah kita...takat 2/10 jer...tapi rasanya yang top2 pun 4/10...kira oklah tu..huhu..

    |Wordless Wednesday |Menemani Hobi Dia||

    ReplyDelete
  2. byk yg hebat2 dlm tu. eqbal mmg otai. dah 4 dh. hehe

    ReplyDelete
  3. hi, salam perkenalan
    nice blog
    follow me back
    thanks

    ReplyDelete
  4. wahh 50 blog pon boleh?? eh btw, tahniah blog ni dapat PR4. kan? hehe. ^___^

    ReplyDelete
  5. dah lama tak cek sejak tuka domain,.hehe bleh cek ne..

    ReplyDelete
  6. eh baru terperasan.kite ada..4 ey..huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk semuanya!!!! mine dapat naik pangkat.pr4.hikhikhik.alhamdulilah

    *comment form ni kalau boleh guna name n website name pun senang sikit..ni terpaksa login guna account google -..-

    ReplyDelete