Blogger, Redesigned | Ujian percubaan dilakukan di Blogger in Draft

Seperti yang diumukan pada 14 Mac yang lalu, hari ini .. Blogger mengumumkan percubaan peringkat permulaan kepada rekabentuk platform Blogger yang baru ditapak percubaannya.

dashboard new blogger

Jadi kepada sesiapa yang ingin mencuba dan merasai perbezaan rekabentuk platform blogger yang baru. Boleh la melihat dengan log in ke Blogger in Draft. Bagi yang telah log in ke Blogger. Anda hanya perlu klik link Blogger in Draft, dan paparan dashboard yang baru akan muncul.

newpost new blogger

Opss .. sebelum saya meneruskan. Kat sini saya nak bagi tahu. Hanya beberapa orang yang log in ke Blogger in Draft sahaja (orang pertama) akan dipilih secara rawak untuk melihat rekabentuk platform Blogger yang baru ini. Jadi .. kepada yang teringin untuk menjadi salah seorang yang pertama mencuba platform Blogger yang baru. Sila log in ke Blogger in Draft sekarang.

Bagi yang tidak terpilih, rekabentuk platform Blogger yang baru akan mula kelihatan dalam masa beberapa hari berikutnya. Untuk melihat rekabentuk platform Blogger yang baru ini, tiada proses pendaftaran ataupun activation process diperlukan dari dashboard anda.

Apa yang perlu anda lakukan. Hanya perlu tunggu dan apabila anda sign up semula ke Blogger in Draft, akan muncul notis pembelitahuan bahawa dashboard anda telah ditukarkan ke rekabentuk Blogger yang baru.

Anastasyea : Tengok tadi kat Blogger in Draft .. masih dashboard yang lama. Mungkin besok kot baru ada !

12 comments :

  1. kami masih xdapat nk log masuk dashboard.
    hahaha.
    tensen.
    T__T

    ReplyDelete
  2. oic, ada dah layout blogger baru. Tu sebab la kot dia suh gunakan akaun gmail..dia nak upgrade kan dia punya service. Pas ni kena bayar la kot kan.. :)

    Jom baca ni: Jom makan-makan, doa-doa..Kenduri kesyukuran.. :D

    ReplyDelete
  3. mcm menarik je blogspot interface bru tu..

    ReplyDelete
  4. mcm menarik je blogspot interface baru tu..

    ReplyDelete
  5. kalau tukar nie, nuffnang kene setting yg baru erk...

    ReplyDelete