Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011

Hari nie saya nak buka segmen bloglist bagi bulan Februari 2011. Jadi bagi sesiapa yang teringin nak letakkan link blog anda dekat bloglist bulan Februari ini, bolehlah berbuat demikian sekarang. List ini cuma akan bertahan hanya untuk sebulan sahaja. Jadi kalau nak join .. ikut tiga syarat yang saya tetapkan dibawah.

Bloglist Anastasyea
Nanti jangan lupa pakat ajak member² lain jugak k! Lagi banyak .. lagi bagus ..

Pertama... Buat satu post pasal segmen ini dengan tajuk 'Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011' Kemudian masukkan gambar header kat atas tu supaya blogger yang belum mengenali saya .. boleh kenal. Bak kata peribahasa .. tak kenal maka tak cinta! ..

kedua .. Create satu link ke blog ini. Bukan dua dan tiga .. hanya satu sahaja. Tapi kalau rerajin nak letak sepuluh pun .. saya tak kisah. Lagi suke ada la!

Ketiga .. Pastikan anda meletak link blog ini diexchange link ataupun bloglist blog anda. Nanti kalau saya datang check dan link tersebut tak ada .. maka secara automatik .. penyertaan anda digugurkan!

Segmen ini anya terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja. Jadi kalau nak join and get some traffic from here .. saya mengalu²kan anda untuk join. Tapi kena ingat .. blog saya nie tak lah banyak trafik macam blog famous yang lain. Jadi ..jangan mengharap sangat k!

Tarikh tutup: 30 Januari 2011 12.00 PM

Anastasyea : Kalau dah tersenarai nanti .. rerajin la update blog anda ye! Saya hanya boleh membantu setakat yang termampu sahaja!. Sebelum saya lupa, bila dah siap nanti .. letakkan link post tersebut kat bahagian komen post ini ye!

66 comments :

  1. interesting :)

    feel free to visit my blog :)

    http://dyllafadzil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai..sy join ye..

    link awak ada kat "Mari Lawat Mereka"

    http://www.bardboo.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html


    Jom Lawat Blog Bardboo

    ReplyDelete
  3. buat masa ni syarat ketiga tu je yg terlaksana,, yg lain2 tu tak tau la bila lagi,, huhu

    ReplyDelete
  4. Salam...izzah nak...izzah nak...=)
    da buat da macam yang di suruh...

    http://tengkuizzahfarahana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. lin nak jugak curi trafik dari sini,,,hehe

    http://strawberry-lynn.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    tq

    ReplyDelete
  6. kak ni link ke blog saya. semoga saya berjaya. heheh. nanti bagitau saya kalau-kalau ada syarat yang saya tak tepati.

    http://wartasukan.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  7. salam..saya join..ur blog under belle femmes..

    http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    thanks..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, peluang yang ditunggu2.semoga dipermudahkan kehidupan sahabat ku ini.


    http://assistantlibrarymalaysia.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. saya nak join kak..hehe..

    lama tak komen..jadik silent reader dah skrg ni..huhu...

    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  10. salam...

    dah join :)

    http://babyyats-hotmama.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  11. wah..mcm best...sy teringin nak sertai tapi saya ni jarang berblogwalking and jarang update...huhu

    ReplyDelete
  12. Salam.. dh siap n3 utk anastasyea..

    http://cintapertamakami.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html?utm_source=BP_recent.

    Tq2.

    ReplyDelete
  13. Salam,
    Mamanajlaa join

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih wahai sahabat, budi,ilmu & jasamu tetap ku kenang



    http://assistantlibrarymalaysia.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  15. erna..
    sy nak juin jugakkk

    http://msfiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Salam.. ni n3 utk 2nd blog.. nak join gak..TQ..

    http://langkahseiringan.blogspot.com/2011/01/mesti-ramai-yg-dh-kenal-anastasyea-kan.html?utm_source=BP_recent.

    ReplyDelete
  17. salam,

    dah buat tapi nombor 2 tu kurang faham, nak creatkan link?..huhu


    http://www.sissyira.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  18. jgn lupa lawati blog sy juge..

    http://www.royalbee.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. salam...ai,
    nk join jugak ye.tq.sy akan usaha tuk update blog slalu..yeah chaiyok2

    http://radinsitiaisyah.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  20. join

    http://misztrex.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    check kat bloglist bahagian puteri dino..

    thanx

    ReplyDelete
  21. http://sectionsubzero.blogspot.com/

    nak join gak,hehehe

    ReplyDelete
  22. salam..
    dah join tapi x tahu lah betul ke x buat tu...hehehe..first time kan kan....so..boleh lah check kat blog saya ya..

    http://ladyane79.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. saya nak join!

    http://creativmum.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  24. salm..
    hee2..tak tau mane ade yang terkurang kasi rr tau...

    http://saudagartangga.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. done :)

    http://nazuha-nasir.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    happy reading :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  26. salam..
    sy join sama..

    http://income24jam.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    p/s: nti singgah check ok, thanks in advance ^^

    ReplyDelete
  27. tringin gak nak join.. tapi jrg giler update blog skunk. :(

    ReplyDelete
  28. hye areliff join sekaki hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  29. masukkan saya dlm blOglist akk yew..

    http://mamaadam09.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  30. saya pun join jugak...sudi2 jengah blog sy yer...:)

    http://mamaaliff.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  31. MAHALNYA BLOG LIDT NI...JUAL MURAHLA CKIT YE..

    ReplyDelete
  32. nanti pu3 nak joint juge.. busy sikit, xsempat nak update..

    ReplyDelete
  33. salam,
    wud be Happy to be in ur list

    http://tsukinano.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  34. http://luveofsecret.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    heheh sy dah join......nak masuk jugak hehe

    ReplyDelete
  35. awak2 ayu da join..ni link nye..terima kasih awak..

    http://shawlsayucinta.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  36. nak join gak..

    http://wahidathakhrim.blogspot.com/2011/01/bloglist-anatasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  37. Saya join juga

    http://khaifaiz.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    Boleh la dtg buat spotcheck nti ek

    ReplyDelete
  38. Nak join!!!

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  39. wah..menarik.... :)
    nak join..tp now x sempat...coz lgi 30 minit nk p program...insyAllah da blik nti....bru la fadz try....

    ReplyDelete
  40. Salam .. dengan sukacitanya... join

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  41. sudah dibuat kak... :)

    http://www.cetusan-student.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  42. puteri dah joint.. jom singgah blog pu3 http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    salam kenai semua :))

    ReplyDelete
  43. Anastayea kite dah joint tau

    http://mamaniorjourney.blogspot.com/2011/01/ingin-tingkatkan-traffic-blog-anda.html

    semoga kite sama-sama merasa tempias traffic blog anastasyea. Amin...

    ReplyDelete
  44. dah buat dah..
    mari singgah..hehe
    http://mohdnasri.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  45. Hye dear~

    I dah buat & join,,

    feel free to visit my page k,,

    http://lovesalmiyati.blogspot.com/

    Thanx alot & interesting idea!

    ReplyDelete
  46. nk joint gak

    http://zubir5588.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. just updated taht i joined b4!
    sori..just paste the header.

    ReplyDelete
  48. kak anas saya nk join nh,,cek la site saya dh ikut syaratnyer,,bereh tak?

    http://tempatakumengadu.blogspot.com/2011/01/pertama-kali-ikut-contest-hakhakhak.html

    ReplyDelete
  49. Join jugak

    http://eizaa.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  50. ermm.. saya nak join gak....

    http://deazliyanish.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    Tq

    ReplyDelete
  51. salam..

    baru join gak ni...

    check this out :)



    http://revolusichinta.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  52. http://manuskriphati.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html


    ok sy join :)

    ReplyDelete
  53. jom singgah...

    http://arinahsanat.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  54. sudah join. heee

    http://myraluvherlife.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  55. dah buat gak....jengjengjeng....hehehehe

    http://duniaciksue.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  56. nak join tapi xphm arahan...hehehe

    feel free to visit me

    http://sengalnesssyikuzandra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. Salam kak. sy nak join! hehe. Silalah semak di http://www.rosalik.com/mengenai-blog-mereka/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011/

    ReplyDelete
  58. nampak menarik tapi macam dah terlambat nak join.. ramainye..he3

    ReplyDelete
  59. salam kak, saya dah join. :)

    http://ourshawlsgallery.blogspot.com/2011/01/bloglist-anastasyea-bulan-februari-2011.html

    ReplyDelete
  60. sy dh join bloglist anastasyea tuh!!!

    ReplyDelete