Celcom Xpax MTV World Stage

Hehehe... cuti pun boleh dapat Celcom Xpax. Ini kira bagus! Ingatkan dah kurang promosikan blog, kemungkinan kita tak akan dapat apa-apa buffered. Alih-alih buka je nuffnang hari nie, kita tgk ada satu . Ye lah.. dok ingat nak bercuti je. Semua buat ala kadar. Buffered earning yang kita dapat minggu nie adalah Celcom Xpax MTV World Stage. Harap-harap buffered nie pun akan jadi mcm buffered Celcom yang lepas. Tapi kalau dapat lebih dari tu... lagi bagus! Cepat sikit kita boleh cash out!


ANaSTaSyeA : Celcom pujaan ku... hehehe! bodek... bodek!


Be the first to reply!

Post a Comment