Komisen Program Affiliate

Dah lama aku tak update pasal komisen yang aku terima dari program yang aku join sebelum ini. Dibawah adalah 2 contoh yang terbaru. Maaf tak ada screen shot. Just aku copy text dari email sahaja,


Komisen Program Affiliate


This is to inform you that GREEN MATRIX SERVICES has transferred RM60 to your Maybank account for 123456 on 11/17/14 09:08:44 via Maybank2u.com.
This is to inform you that KLIKS SOLUTION has transferred RM25 to your Maybank account for AgenAffiliate on 11/06/14 16:51:10 via Maybank2u.com.


Walaupun tak banyak, tapi alhamdulillah, ada juga yang nak bagi free-free kat aku. Program affiliate ni, aku tak fokus sangat, join suka-suka saja. Kalau anda boleh buat dan fokus untuk full time, insyaAllah boleh buat banyak lagi.


Ketahui teknik kontroversi bagaimana beli rumah, 2 tahun sekali. --> "Rahsia Pinjam Rumah" !