Hijau Baju Melayu Zizan Razak By Jakel

Terpengaruh! dah terbeli dah baju melayu Zizan Razak.

Tengahari semalam punya cerita, aku pergi ke Jakel Bangi nak survey baju melayu tu. Nak cari-cari baju melayu yang murah, yang boleh matchkan dengan baju raya aku untuk tahun ini. Sampai di sana, masa tu .. memang tengah ramai orang. Lepas tu tengok harga, rasa macam tak berbaloi walaupun baju melayu yang ditawarkan memang cantik dan kena dengan tone warna baju raya aku. Baru je nak blah, tetiba jurujual announcement discount untuk Baju Melayu Zizan Razak hanya, dalam masa 10 minit sahaja!

baju melayu Zizan Razak

So, apa lagi. Aku terus sambar sepasang.. Aku pilih warna warna hijau sesuai sangat-sangat mengikut tema warna Hari Raya Aidilfiri tahun nie. Siap lengkap dengan butang baju melayu!


baju melayu Zizan Razak



Promoter pun buka resit, tulis harga sepasang RM 150.00 daripada harga asal RM 250.00. Lepas tu, promoter terus bawa pergi kat satu bahagian tempat untuk pilih sampin pula. Sampin nie dia kasi percuma! Ada banyak warna, dan aku pilih warna yang sesuai dengan baju melayu tadi.


baju melayu Zizan Razak



Dok pegang belek-belek kualiti kain baju melayu Zizan Razak nie elok nooo.. kalau pakai tak rasa panas badan lah! Satu lagi kata pihak Jakel pasal pocket baju melayunya tak nampak jatuh berbanding buatan baju melayu yang lain. Boleh tahan! sempoi jugak lengan baju melayu pun ada 2 tone warna.. nampak la contra colour sikit. Amacam? ok kan?