Selesaikan Masalah Bloglist

Luangkan masa sekejap tengok masalah bloglist beberapa blogger yang minta pertolongan hari tu. Tak sempat nak balas email mereka , sebab sibuk dengan tugas harian dipejabat. Ni pun masih dalam bangkel seminggu di Melaka.


masalah bloglist feedburner



Satu tu dah settel sendiri lepas baca turorial masalah bloglist yang aku buat sebelum ini. Blog Ana-Mizu" Minta maaf ye dik sebab lambat membantu .. (",)"


Kalau anda perasan, dalam blog aku sebelum ni ada pages Tutorial yang aku sediakan untuk rujukan sekiranya ada masalah sebegini.


Tapi sekarang aku dah hidekan sebab senang untuk aku pantau dan update list tutorial tersebut untuk group yang berminat sahaja. Nak dapatkan list tutorial ini ada 2 cara.


Satu boleh daftar melalui form yang disediakan sebelah kanan ini (Dapatkan Tips Blog, SEO, Jana Pendapatan Online dan banyak lagi PERCUMA! ) -->


dan satu lagi tu, boleh Google. Tu pun kalau anda tahu teknik Google yang betul .. ^__^


Sebenarnya untuk selesaikan 2 masalah bloglist blogger tadi tak susah mana pun. Sekali tengok feed blog, dah tahu apa masalahnya.


Satu sebab Masalah Feeds Burner File Besar Dari 576K dan satu lagi sebab salah setting. Tadi dah email cara untuk selesaikan, moga-moga blogger tersebut boleh selesaikan masalah bloglist blog mereka.