Beli Rumah Tanpa Modal plus Dapat Duit

Alhamdulillah, selesai jugak proses beli rumah yang ke-3, Beli Rumah Tanpa Modal plus Dapat Duit .. ^__^


Kalau dulu dengar pasal beli rumah tanpa modal. Memang pelik! Nak masuk toilet pun kena bayar, inikan pula beli rumah. Tapi sekarang baru aku faham macam mana caranya. Tips mudah .. semudah ABC.


Beli Rumah Tanpa Modal plus Dapat Duit


Rumah yang aku beli tu, masuk bulan ni, dah bulan ke 3 aku sewakan. Start je bayar pinjaman, aku minta owner bagi kunci. Kalau tak, aku kena bayar free tiap-tiap bulan. Jadi sekarang, ada la income extra tiap bulan.


Boleh la simpan untuk rumah ke-4 pulak nanti .. ^__^


Kalau nak tahu macam mana aku beli rumah, aku syorkan beli Ebook 15 Artikel Beli Rumah Kababoom!. Baru habis baca tadi. Lengkap dengan tips terkini beli rumah.


Nanti aku buat review pasal ebook ini.