Perfume Ayda Jebat | Dre Charisma Luxury Perfume

Salam mewangi semua,

House Of Dre adalah jenama produk kecantikan dan wangian yang terdiri dari minyak wangi (Perfume) dan koleksi Spa (Spa Collection) dan rangkaian produk penjagaan badan.

charisma perfume online


Dre Charisma Luxury Perfume telah mula mendapat tempat dihati peminat minyak wangi tak kira umur dan status walaupun baru dilancarkan pada April 2016.

Produk rangkaian House Of Dre telah memasuki pasaran Asia antaranya Brunei, Singapura, Thailand dan Indonesia. Wow! berdiri sama level dengan jenama antarabangsa lain. Tahniah diucapkan kepada pengasas produk ini, Dato' Rafiena Ezanee.


pengasas dre charisma perfume


Kalau korang nak tahu, Dre Perfume sekarang nie makin meletop-letop sejak Ayda Jebat selaku duta produk pakai perfume nie.

Antara killer product, House Of Dre adalah


charisma perfume murah wangi


Dre Charisma Luxury Perfume EDP
Body & Hair Perfume (2 in 1)


dre charisma perfume luxury


Spray charisma perfume, kanan sikit, spray kiri sikit. Kasi kena rambut jugak! Macam Ayda Jebat buat setiap hari sebelum beliau keluar bekerja. Badan wangi.. rambut yang mashem pun hilang bau jugak! Ya! Spray kat rambut.. boleh! spray je la agak-agak .. ikut tahap wangi yang anda rasa sesuai.

Untuk makluman anda, Dre Charisma Luxury Perfume sememangnya dirumus khas bukan saja untuk badan malah untuk rambut juga. Dihasilkan daripada sebatian campuran Vanilla Almond dan Musk, Jasmine, Rose dan Lily maka terciptalah esen bauan yang seksi dan elegan.


charisma perfume aida jebat


Dre Charisma Luxury Perfume 2 in 1.
Siapa yang dah beli mesti dah tahu bau wangi Dre Charisma Luxury Perfume melekat! Melekat sepanjang hari lebih kurang 18 jam tau!

Antara sebab-sebab saya syorkan anda kena beli Dre Charisma Luxury Perfume adalah:

Wangian EDP
- Spray charisma perfume kat tudung dan rambut. Especially bagi yang bertudung. Bau wangian boleh tahan selama 3 hari.

Terdapat dalam dua (2) saiz
- Saiz 35 ML
- Saiz mini 5 ML senang nak letak dalam handbag

Haruman yang unik
- Haruman yang tersendiri. Tak sama dengan Inspired Perfume lain yang berada dipasaran
- Unik sebab haruman nie bersifat Unisex. So, sesuai untuk lelaki dan wanita.

Packaging dan botol Exclusive
- Sesuai dibuat hadiah atau hantaran perkahwinan

Harga Mampu Milik
-RM 75.90 untuk 35 ML
-RM 15.00 untuk 5 ML

Tak tahu nak terjemahkan macamana bau wangi perfume Ayda Jebat Charisma Luxury Perfume nie. Kalau la bau wangian nie boleh disembur-sembur lepas tu boleh keluar ikut henfon u olls kan?? kan?
Sembur sikit je tapi wangi sepanjang hari tau! Harga .. tak mahal sangat, budak sekolah rendah pergi sekolah pun pakai perfume nie.

Nak order @ lebih lanjut, whatsapp

>> Charisma ke 019 551 8583
>> Charisma ke 019 551 8583
>> Charisma ke 019 551 8583

Terus mewangi bersama Dre Charisma Luxury Perfume!